Μύκονος: Οι νέες βίλες που βγαίνουν στο σφυρί τον Ιούλιο…

Μύκονος: Οι νέες βίλες που βγαίνουν στο σφυρί τον Ιούλιο...
69 / 100 SEO Score

Δύο ακόμη βίλες στη Μύκονο έχουν προστεθεί στις λίστες των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για το επόμενο διάστημα. Πρόκειται για ημιτελείς κατασκευές στη θέση «Πλυντρί» ή «Πλάκα Κούνδουρου» ή «Κουφώκι», του Δήμου Μυκόνου.

Επίσης, κατά κάποιο τρόπο, αποτελούν τη συνέχεια άλλου πολλαπλού πλειστηριασμού για αντίστοιχες βίλες σε βάρος του ίδιου ιδιώτη οφειλέτη, που ξεκίνησαν το Μάρτιο του 2023 και τελικά ορισμένες άλλαξαν χέρια τον Φεβρουάριο του 2024.

Οι νέες βίλες

Ο διπλός πλειστηριασμός που έχει προγραμματιστεί για τις 17 Ιουλίου 2025, -εκτός εάν μέχρι τότε μεσολαβήσουν κινήσεις αναστολής-, με επισπεύδουσα την Intrum, αφορά ειδικότερα:

–Την πλήρη κυριότητα του 55% εξ αδιαιρέτου ενός οικοπέδου, μετά του επ’ αυτού ανεγερθησομένου συγκροτήματος δύο κατοικιών (Μ I και Μ ΙΙ) μετά υπογείων, το οποίο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, συνολικής επιφάνειας κατά τον τίτλο κτήσης 4.110 τ.μ. και κατά το κτηματολόγιο 4.000 τ.μ. στην θέση «Πλυντρί» ή «Πλάκα Κούνδουρου» ή «Κουφώκι», του Δήμου Μυκόνου.

– Ο δεύτερος πλειστηριασμός αφορά πλήρη κυριότητα του 50% εξ αδιαιρέτου ενός οικοπέδου μετά των επ’ αυτού ανεγερθησομένων ή ανεγερθέντων κτισμάτων, το οποίο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, συνολικής επιφάνειας κατά τον τίτλο κτήσης 4.060 τ.μ. και κατά το κτηματολόγιο 4.007 τ.μ. και βρίσκεται στην ίδια περιοχή (“Πλυντρί» ή «Κουφώκι» ή «Πλάκα Κούνδουρου»).

Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί σε 357.600 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η κατάσχεση έγινε για 200.000 ευρώ πλέον τόκων και εξόδων, ποσό που αποτελεί μέρος του επιδικασθέντος κεφαλαίου.

Οι πρώτες βίλες

Οι πρώτες βίλες του ίδιου οφειλέτη που βγήκαν στο σφυρί, ήταν επίσης στην περιοχή Κούνδουρος.

Αναρτήθηκαν αρχικά τον Ιανουάριο του 2023, όταν διενεργήθηκε ο πρώτος πλειστηριασμός, που είχε δύο σκέλη, με τη συνολική τιμή πρώτης προσφοράς να υπερβαίνει τα 6 εκατ. ευρώ.

Το ένα σκέλος αφορούσε μια βίλα με πισίνα και με απέραντη θέα στο γαλάζιο, που βγήκε με τιμή εκκίνησης 2,7 εκατ. ευρώ και άλλαξε χέρια άμεσα, με λίγες χιλιάδες ευρώ παραπάνω, καθώς κατακυρώθηκε στα 2.704.076 ευρώ.

Το δεύτερο σκέλος αφορούσε δύο ημιτελείς πολυτελείς κατοικίες στην ίδια περιοχή που βγήκαν με τιμή εκκίνησης στα 3,4 εκατ. ευρώ, για τις οποίες όμως δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον. Για αυτές το σφυρί χτύπησε ξανά στις 29 Μαρτίου 2023, και πάλι όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, προγραμματίστηκε για τις 5 Ιουλίου ο τρίτος πλειστηριασμός, με τιμή εκκίνησης μειωμένη κατά 20% (ίση προς το 80% της αρχικώς ορισθείσας) και συγκεκριμένα στα 2,72 εκατ. ευρώ, ο οποίος όμως ανεστάλη. Ακολούθησε στις 8 Νοεμβρίου, με την ίδια τιμή εκκίνησης, χωρίς αποτέλεσμα και στις 21 Φεβρουαρίου 2024 βγήκε με την τιμή να έχει υποχωρήσει στα 2,21 εκατ. ευρώ. Σε εκείνη τη φάση άλλαξαν χέρια με την κατακύρωση να γίνεται με 1 ευρώ παραπάνω.

ΠΗΓΗ-ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

……………………….

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για όλους τους Δανειολήπτες !!!

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ :
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_3.html

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ 2023 ΚΑΤΑ ΤΩΝ SERVICERS
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/2023-servicers.html

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ & ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/2015/11/blog-post_28.html

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_93.html

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_41.html

STOP SERVICERS & FUNDS
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/nea-stop-funds-funds.html

YΠΕΡΒΑΣΗ 3ΣΕ1
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/31-240.html

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος !!!
Ειδικά, τώρα, με το νέο Πτωχευτικό Νόμο, που δεν συγχωρεί λάθη, ελαφρότητες και καθυστερήσεις και που δεν σας επιτρέπει την πολυτέλεια να ελπίζετε σε θαύματα…..

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/120.html