Χαμός με το “συσσίτιο”…καυσόξυλων

 18/04/2024    05 : 37 : 25
καυσοξυλα
69 / 100

Χαμός για τα δωρεάν καυσόξυλα!

Ποιος θα το περίμενε ότι τα κούτσουρα θα γίνονταν δείκτης οικονομικής… ευημερίας. Να όμως που ήρθε η οικονομική κρίση, η ενεργειακή ένδεια και ο φόβος του «ρωσικού» χειμώνα, για να αναδείξει τα καυσόξυλα σε βασικό θέμα συζήτησης.

Δεν είναι μόνο ότι οι πωλητές καυσόξυλων δεν προλαβαίνουν τις παραγγελίες. Είναι και το γεγονός ότι δήμοι στηρίζουν τους δημότες τους με την χορήγηση δωρεάν καυσόξυλων. Το έκανε ο δήμος Γλυφάδας και οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 11.000 (μέχρι την Τετάρτη).

Τέτοιο ενδιαφέρον δεν το περίμενε κανείς. Και που; Σε ένα προάστιο όπως η Γλυφάδα όπου και υψηλότερο είναι το βιοτικό επίπεδο των δημοτών και το κρύο δεν είναι τόσο αβάσταχτο σε σύγκριση με άλλες γειτονιές.

Μαθαίνουμε ότι κι άλλοι δήμαρχοι σκέφτονται να υιοθετήσουν το μέτρο που είναι ιδιαίτερα φιλολαϊκό. Λέτε να δούμε να μοιράζουν καυσόξυλα στην… Εκάλη;

Με την τιμή να έχει ξεπεράσει σε πολλές περιπτώσεις τα 130-140 ευρώ, όλα να τα περιμένουμε…

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}