ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 28/11/2021 | Βάζουν φωτιά στην Νότιο-ανατολική Μεσόγειο!!!

 28/03/2024    06 : 40 : 27
YNEWS 28112021 ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Βάζουν φωτιά στην Νότιο-ανατολική Μεσόγειο!!!Διαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: Βάζουν φωτιά στην Νότιο-ανατολική Μεσόγειο!!! | Η αλήθεια για τους νεκρούς εντός – εκτός Πολυτεχνείου… | Η εξαφανισμένη δικογραφία του 1ου Μνημονίου!!! | Περί CDS και CDO | Η Ισπανοτουρκική συμμαχία βάζει φωτιά στην Ανατολική Μεσόγειο

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

Γράφουν οι:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ

Η αλήθεια για τους νεκρούς εντός – εκτός Πολυτεχνείου… Η πιο αξιόπιστη έρευνα έγινε από τον Εισαγγελέα Δημήτρη Τσεβά. Πάντως στις σορούς αυτών και στο αίμα των τραυματιών έχτισαν καριέρα περαστικοί από το Πολυτεχνείο, άσχετοι με αυτό, ακόμα και πολέμιοί του πράκτορες υπηρεσιών που εμφανίστηκαν ως… αγωνιστές του.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ

Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ 1ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
Πάμε Γιώργο. Πάμε ξανά. Θα πάμε όμως πίσω στο 2009-2010 και στον «Τιτανικό του Καστελλόριζου»!!!
Μέρος 3ο : Το CD με τα 12.000 «Ελληνικά CDS», η απόδειξη του «Εγκλήματος του Καστελλόριζου» και η «Τετραπληγική» ελληνική Δικαιοσύνη !!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ

Περί CDS και CDO. Tα golden boys των εμπορικών τραπεζών, των ασφαλιστικών οργανισμών, των επενδυτικών τραπεζών, κ.λπ., που έριχναν ασυστόλως τα CDS και τα CDO στις χρηματαγορές των ΗΠΑ, της Ευρώπης και οπουδήποτε αλλού δεν είχαν συνειδητοποιήσει την τεράστια ζημιά που προκαλούσαν στη λειτουργία του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος και κατά προέκταση στις πραγματικές οικονομίες των ΗΠΑ και άλλων χωρών της διεθνούς οικονομίας.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η απόφαση για ανατροπή δεν είναι εύκολη, αλλά πρέπει να προχωρήσει για να επιστρέψουμε στις ρίζες μας. Το διεφθαρμένο καθεστώς που μέσω και εν μέσω κορωνοϊού.
Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία, τα πήραν και τα τρία !!!

ΜΑΡΙΕΝΤΙΝΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗ

Δεν φταίνε ούτε οι ανεμβολίαστοι, αλλά ούτε και οι απογραφείς !!! Αν ένα μέρος της προσπάθειας που καταβάλλει η Κυβέρνηση για την επικοινωνιακή διαχείριση της Πανδημίας είχε δαπανηθεί για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της, σήμερα δεν θα είχαμε εκατόμβη ημερησίων θανάτων.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

Η Ισπανοτουρκική συμμαχία βάζει φωτιά στην Ανατολική Μεσόγειο.
Η πισώπλατη μαχαιριά της Μαδρίτης αιφνιδίασε την Αθήνα, καθώς ο σοσιαλιστής πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, συνοδευόμενος από το μισό υπουργικό του συμβούλιο και έχοντας δίπλα του το «πουλέν» των Ποδέμος, Γιολάντα Ντίαθ, τα έδωσε όλα στον Ερντογάν

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Το μεγαλύτερο διακομματικό έγκλημα
Το σαμποτάζ του λιγνίτη σκοτώνει τη βιομηχανία και τη χώρα !!!
Η Ελλάδα ειδικά με τα μεγάλα κοιτάσματα λιγνίτη, θα μπορούσε να διεκδικήσει άνετα την εξαίρεσή της με συγκεκριμένους όρους για τη χρήση λιγνίτη. Όχι μόνο δεν έγινε κάτι τέτοιο, αλλά η Ελλάδα που έχει ειδικό συμφέρον από τη χρήση λιγνίτη, γίνεται η πρώτη χώρα που σπεύδει να τον κλείσει !!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Έχουμε φτάσει στο άκρο της γελoιότnτoς!!! Σε λίγο θα βγαίνουν και οδηγίες για το τι κάλτσες θα πρέπει να φορέσεις. Κι αν βγεις με λάθος χρώμα, θα πάρεις πρόστιμο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΑΚΗΣ

Δεν χαμπαριάζει από εμβολιασμούς η μετάλλαξη Δέλτα !!!

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Όργιο φοροδιαφυγής με εικονικές δηλώσεις της κατοικίας στο εξωτερικό: Έτσι γλιτώνουν τον έλεγχο των καταθέσεων οι «φορολογικοί μετανάστες»
Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ 283 Έλληνες που βρίσκονται στα Pandora Papers
Στην τσιμπίδα της Εφορίας 1.800.000 φορολογούμενοι λόγω τεκμηρίων
Φοροσαφάρι: 38 χιλιάδες εξονυχιστικοί έλεγχοι και πρόστιμα 1 δισ. ευρώ από την Εφορία !!!

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Απόφαση – βόμβα του Αρείου Πάγου κατακεραυνώνει τις Τράπεζες, τα Μνημόνια και τις κρατικές διασώσεις !!!
Με το πρόσχημα των «στρατηγικών κακοπληρωτών» ετοιμάζεται ληστρικό τσουνάμι πλειστηριασμών
Σε νέο πλειστηριασμό το «Καβείρια Palace» με χαμηλότερο τίμημα
Προς πώληση το πακέτο κόκκινων δανείων «Ariadne» της PQH ύψους 5,2 δισ. ευρώ!!!
Μεγάλο ξεπούλημα από την Τράπεζα Πειραιώς εταιρικών δανείων αξίας 233 εκατ. ευρώ
Στο στόχαστρο του ΚΕΦΟΜΕΠ η DnB Bank και Έλληνας Τραπεζίτης για ξέπλυμα μαύρου χρήματος
Συρρίκνωση: Μπαράζ λουκέτων στα Τραπεζικά καταστήματα και αποχωρήσεων υπαλλήλων
Financial Times: Εκτός πραγματικότητας οι Κεντρικές Τράπεζες για πληθωρισμό και νομισματική πολιτική
Δώρον – άδωρον: Το Υπ. Οικ. ζητά την επιστροφή των επιδοτήσεων από χιλιάδες επιχειρήσεις που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Γέφυρα 2»!!!
Σωσίβιο για τους αγρότες δάνεια έως 25.000 ευρώ με ευνοϊκούς όρους
Έρχεται στην Ελλάδα μέσα στο 2022 η Βουλγαρική Τράπεζα TBI BANK

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}