ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 17/07/2022 | Πολιτικά εξαρτημένη η ελληνική Δικαιοσύνη

 29/03/2024    12 : 18 : 18
Πολιτικά εξαρτημένη η ελληνική Δικαιοσύνη

Πολιτικά εξαρτημένη η ελληνική Δικαιοσύνη

Διαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: Πολιτικά εξαρτημένη η ελληνική Δικαιοσύνη | Θεσμοί και κυβερνήσεις έρμαιο στα χέρια της βιομηχανίας | Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Δικαιοσύνη | Αφού οι «Γαλάζιοι» υιοθέτησαν την πρόταση της «Υπέρβασης» για το Ιδιωτικό Χρέος, θα είμαι υποψήφιος μαζί τους στις επόμενες εκλογές !!! | ΝΑΙ σε συγκυβέρνηση χωρίς Μητσοτάκη πρωθυπουργό !!!| Σκληρή κόντρα στον Ινδο-Ειρηνικό ανάμεσα σε ΝΑΤΟ και Κίνα !!! | Η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης του 2016 ακυρώνει την ανιστόρητη τουρκική «ρητορική» !!!  | «Πήγα την υπόθεση Novartis στις ΗΠΑ, γιατί στην Ελλάδα η εκτελεστική εξουσία παρεμβαίνει στην Δικαιοσύνη» !!!  | Ανοίγει ο φάκελος για τα λεφτά που μοιράστηκαν σε ελληνικά και σκοπιανά ΜΜΕ για το όνομα «Μακεδονία»!!! | Ώρα να αλλάξει το σύμφωνο σταθερότητας !!! 

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

Γράφουν οι:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Θεσμοί και κυβερνήσεις έρμαιο στα χέρια της βιομηχανίας – Κάνουμε κάτι πολύ λάθος για να έχουμε 20 νεκρούς τη μέρα !!!

O κορυφαίος επιδημιολόγος και καθηγητής του Stanford, Δρ. Ιωάννης Ιωαννίδης άσκησε αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση και στον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την διαχείριση της πανδημίας, για τα lockdown τύπου ακορντεόν, για την υποβάθμιση του ΕΣΥ αλλά και για την υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό με τιμωρητικά πρόστιμα.

TEXNHTΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Δικαιοσύνη

Η Τεχνητή Νοημοσύνη καταλαμβάνει ολοένα και περισσότερες πλευρές της ανθρώπινης δραστηριότητας και, όπως ήταν αναμενόμενο, έφτασε ήδη στο κατώφλι της Δικαιοσύνης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Αφού οι «Γαλάζιοι» υιοθέτησαν την πρόταση της «Υπέρβασης» για το Ιδιωτικό Χρέος, θα είμαι υποψήφιος μαζί τους στις επόμενες εκλογές !!!

Ενισχύθηκε η ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με τον διακεκριμένο εκπαιδευτικό εμπειρογνώμονα της Ελλάδας για το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στον Ο.Ο.Σ.Α., το Συμβούλιο της Ευρώπης, την UNESCO, την UNISEF, του πρωτοκόλλου για τα δικαιώματα του παιδιού, Γιάννη Γεωργακόπουλο.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΑΙ σε συγκυβέρνηση χωρίς Μητσοτάκη πρωθυπουργό !!!

Ο πρωθυπουργός θα επιχειρήσει ακόμη και δεύτερη αλλαγή του εκλογικού νόμου μέσα στην ίδια κυβερνητική θητεία κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στη χώρα. Σε εκλογές θα πάει, αφού πρώτα αλλάξει τον εκλογικό νόμο, αφού όλα πλέον δείχνουν ότι τα «κουκιά» για τον κ. Μητσοτάκη δεν βγαίνουν…

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

Σκληρή κόντρα στον Ινδο-Ειρηνικό ανάμεσα σε ΝΑΤΟ και Κίνα !!!

Η κινεζική ηγεσία φοβάται μια επανάληψη των όσων έγιναν στην Ευρώπη. Δηλαδή μια σταδιακή επέκταση του ΝΑΤΟ και στη περιοχή του Ινδο-Ειρηνικού με αφορμή μάλιστα μια ενδεχόμενη κρίση στις σχέσεις της Κίνας με την Ταιβάν.

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης του 2016 ακυρώνει την ανιστόρητη τουρκική «ρητορική» !!!

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Επίτιμος Καθηγητής της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Προκόπιος Παυλόπουλος επισήμανε ότι η απόφαση του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου της Χάγης του 2016, «Φιλιππίνες κατά Κίνας», παράγει νομολογία, κατά την οποία τα Ελληνικά Νησιά, όπως το Καστελόριζο, έχουν εκτός από Αιγιαλίτιδα Ζώνη και Υφαλοκρηπίδα και Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη.

ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ

«Πήγα την υπόθεση Novartis στις ΗΠΑ, γιατί στην Ελλάδα η εκτελεστική εξουσία παρεμβαίνει στην Δικαιοσύνη» !!!

Σημαντικές αποκαλύψεις έκανε ο γνωστός ποινικολόγος Παύλος Σαράκης, αναφερόμενος στο σκάνδαλο Novartis, στη θέση που έχει η Ελλάδα στην ελευθερία του Τύπου (108η θέση), αλλά και στο γεγονός ότι τα ΜΜΕ υπάρχουν για να χειραγωγείται η κοινή γνώμη.

AΡΗΣ ΣΠΙΝΟΣ

Ανοίγει ο φάκελος για τα λεφτά που μοιράστηκαν σε ελληνικά και σκοπιανά ΜΜΕ για το όνομα «Μακεδονία»!!!

Σύμφωνα με την καταγγελία την επίμαχη περίοδο, ο σύμβουλος του πρώην Πρωθυπουργού της Δημοκρατία Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, φαίνεται να πραγματοποιεί συχνές επισκέψεις στην Βόρεια Ελλάδα, να συναντάται συχνά, ακόμα και στο σπίτι του μεγαλοπαράγοντα και επίσης να προβαίνει σε αγορές ακινήτων εκατομμυρίων ευρώ στην Ελλάδα !!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

Ώρα να αλλάξει το σύμφωνο σταθερότητας !!!

Έχει ωριμάσει ο χρόνος για να αναθεωρήσουμε το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης, τόνισε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Στην επιτυχημένη πορεία των εκπτώσεων στηρίζεται μεγάλο μέρος των ελπίδων των μικρομεσαίων !!!

Σχεδόν μία εβδομάδα πέρασε από την έναρξη της εκπτωτικής περιόδου και τα πρώτα μηνύματα δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να βελτιωθεί η αγοραστική κίνηση στην συνέχεια.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Οδηγίες χρήσης: Οι επιλογές των οφειλετών για εξόφληση των φόρων
Παράθυρο για εξωδικαστική επίλυση εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων
Η ψηφιοποίηση του κράτους φέρνει την αυτόματη είσπραξη στα πρόστιμα
Γιατί χαθήκαν οι απαλλαγές από τον ΕΝΦΙΑ για χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων;
Φιλολαϊκή κίνηση από την Ισπανική κυβέρνηση: Έκτακτος φόρος στα υπερκέρδη των Τραπεζών και των παρόχων ενέργειας

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Επίθεση Σταϊκούρα σε Τράπεζες και Funds για τις συνεχείς απορρίψεις ρυθμίσεων και την προώθηση των πλειστηριασμών
Αποκάλυψη Παπαδήμου : Οι φορολογούμενοι πλήρωσαν 4,5 Τρις ευρώ για την διάσωση των Ευρωπαϊκών Τραπεζών !!!
Οργή χιλιάδων Δανειοληπτών Ελβετικού φράγκου για τον εμπαιγμό από την κυβέρνηση
Στο σφυρί βγάζουν οι Τράπεζες 20 δισ. ευρώ τιτλοποιημένα δάνεια για να σωθεί ο «Ηρακλής»
Αποκάλυψη: 18,5 Δις ευρώ κρατικές εγγυήσεις μέσω του «Ηρακλή» έχουν πάρει οι Τράπεζες για να απαλλαχθούν από τα κόκκινα δάνεια !!!
Αίτημα της Πειραιώς για ένταξη του πακέτου κόκκινων δανείων «Sunrise III» στο πρόγραμμα «Ηρακλής 2»
Οι οργανωμένες λαϊκές αντιδράσεις κατά των εξώσεων έχουν τρομοκρατήσει τα ξένα Funds
Επώνυμα σφυριά: Συνεχίζονται απρόσκοπτα οι «διάσημοι» πλειστηριασμοί
Εκτινάχθηκαν πάνω από 5% τα επιτόκια των στεγαστικών !!!
Κανείς δεν γλιτώνει: Στο σφυρί πολυτελής κατοικία της πρώην επικεφαλής της Attica Bank στην Ύδρα
Χειροπέδες σε απατεώνισσα που παρουσιαζόταν ως ερωμένη Τραπεζίτη και εξαπατούσε δανειολήπτες !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}