ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 06/03/2022 | Στουρνάρας: Να συνεχίσει η ΕΚΤ το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων !!!

 29/03/2024    02 : 35 : 57
Στουρνάρας: Να συνεχίσει η ΕΚΤ το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων !!!

Στουρνάρας: Να συνεχίσει η ΕΚΤ το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων !!!Διαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: Στουρνάρας: Να συνεχίσει η ΕΚΤ το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων !!! | Πρώτο θύμα όλων των πολέμων είναι πάντα η αλήθεια !!! Θα παραλύσουμε την Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας !!! | Χωρίς απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ επιβάλλονται οι κυρώσεις ΗΠΑ-ΕΕ κατά της Ρωσίας !!! Εγκάθετοι Διεθνολόγοι πλύσης εγκεφάλου των πολιτών !!! | Ωφελεί την Ελλάδα ο Κ. Μητσοτάκης να «πυροβολεί» τον Πούτιν ;;; | Τι είναι η τεχνητή νοημοσύνη ;;; | O πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί να αναζωπυρώσει την πανδημία !!!

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

 

Γράφουν οι:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΑΚΗΣ

O πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί να αναζωπυρώσει την πανδημία !!!

Τον κώδωνα του κινδύνου για αναζωπύρωση της πανδημίας έκρουσε ο γιατρός-ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης, αναφερόμενος στον πόλεμο στην Ουκρανία και την αναστάτωση που έχει προκαλέσει σε όλη την Ευρωπαϊκή Ήπειρο.

TEXNHTΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Τι είναι η τεχνητή νοημοσύνη ;;;

Η τεχνητή νοημοσύνη αναφέρεται στην ικανότητα μιας μηχανής να αναπαράγει τις γνωστικές λειτουργίες ενός ανθρώπου, όπως είναι η μάθηση, ο σχεδιασμός και η δημιουργικότητα και θα παίξει καθοριστικό ρόλο ως τεχνολογία του μέλλοντος.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ωφελεί την Ελλάδα ο Κ. Μητσοτάκης να «πυροβολεί» τον Πούτιν ;;;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χωρίς να ρωτήσει κανέναν, στέλνει όπλα στην Ουκρανία. Μας εμπλέκει συνεπώς ενεργά στον πόλεμο. Σε λίγο θα στείλει στρατό. Πάει να επαναλάβει το μέγα ολέθριο εθνικό σφάλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ

Εγκάθετοι Διεθνολόγοι πλύσης εγκεφάλου των πολιτών !!!

Όσοι πολίτες διαθέτουν στοιχειώδη λογική αντιλήφθηκαν ότι εκ των αντικειμενικών συνθηκών πως όχι μόνο ο ρωσικός στρατός αλλά και ο στρατός της οποιασδήποτε χώρας του κόσμου, δεν θα μπορούσε μόλις σε τέσσερις μέρες να επικρατούσε στην αχανή χώρα της Ουκρανίας.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

Χωρίς απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ επιβάλλονται οι κυρώσεις ΗΠΑ-ΕΕ κατά της Ρωσίας !!!

Οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας που επέβαλαν ΗΠΑ και ΕΕ είναι μονομερείς πράξεις, οι οποίες δεν έχουν την έγκριση του ΟΗΕ και ιδίως του Συμβουλίου Ασφαλείας όπως απαιτείται από τον Καταστατικό Χάρτη του ΟΗΕ και το ισχύον διεθνές δίκαιο.

ΣΕΡΓΚΕΙ ΛΑΒΡΟΦ

Η ομιλία του Ρώσου Υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στην 49η σύνοδο του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ !!!

Ο πρόεδρος Πούτιν αποφάσισε να αναγνωρίσει τις Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντονιέτσκ και του Λουγκάνσκ και, ανταποκρινόμενος στην έκκληση των ηγετών της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονιέτσκ και Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ και να ξεκινήσει ειδική στρατιωτική επιχείρηση για την προστασία των κατοίκων τους.

ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΪΕΝ

Θα παραλύσουμε την Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας !!!

Η απόφαση των Ευρωπαίων ηγετών να αποκλείσουν πολλές ρωσικές τράπεζες από το σύστημα διατραπεζικών πληρωμών SWIFT θα «εμποδίσει τις ρωσικές τράπεζες να διενεργούν την πλειονότητα των παγκόσμιων οικονομικών συναλλαγών τους και, ως εκ τούτου, οι ρωσικές εξαγωγές και εισαγωγές θα μπλοκαριστούν» υπογράμμισε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ

Πρώτο θύμα όλων των πολέμων είναι πάντα η αλήθεια !!!

Fake War News….. Αυτό που ζούμε τις τελευταίες ημέρες δεν έχει προηγούμενο. Ρώσοι, Ουκρανοί, ΕΕ και ΝΑΤΟ, συναγωνίζονται στον ποιος θα μας σερβίρει το καλύτερο ψέμα, προκειμένου να γίνει πιστευτή η προπαγάνδα του.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

Να συνεχίσει η ΕΚΤ το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων (APP), ενόψει της αναμενόμενης αύξησης των τιμών πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα πρέπει να συνεχίσει το πρόγραμμα αγορών ομολόγων τουλάχιστον έως το τέλος του έτους και να μη δεσμευτεί για το χρόνο που θα τερματισθεί για να περιορίσει τον αντίκτυπο από τη σύγκρουση στην Ουκρανία, δήλωσε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Δαμόκλειος σπάθη για 1 εκατομμύριο οφειλέτες στον ΕΦΚΑ που απειλούνται με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς…..
Σχέδιο του Υπουργείου Εργασίας για διαγραφή χιλιάδων άνεργων – μαϊμού με υψηλά εισοδήματα…..
Όργιο λαθρεμπορίου στον καπνό: Τρεις τόνους κατέσχεσε το ΣΔΟΕ….
Στην «Μαύρη Λίστα» της Γερμανίας οι Έλληνες έμποροι μεταχειρισμένων λόγω φορολογικών ατασθαλιών…..

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Έξι νέες δικαστικές αποφάσεις δικαίωσης δανειοληπτών της Υπέρβασης…..
Στην μέγγενη των πλειστηριασμών: Συνεχίζονται τα «επώνυμα σφυριά»…..
Μακελειό δανειοληπτών: 40 ακίνητα την ημέρα αλλάζουν ιδιοκτήτη μέσω των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών…..
Η Κομισιόν καλεί τους Servicers να αρπάξουν τα σπίτια των Ελλήνων…..
Κυβερνητικός εμπαιγμός το «πάγωμα» 3000 πλειστηριασμών για τα ευάλωτα νοικοκυριά…..
Περιπτώσεις δανειοληπτών που ωφελήθηκαν από την κήρυξη πτώχευσης….
Η απόφαση του Αρείου Πάγου για την Τράπεζα Πειραιώς ξεπλένει όλα τα τραπεζικά σκάνδαλα…..
Προσοχή: Με διαδικτυακή απάτη υφάρπαξαν 120 χιλιάδες ευρώ από γιατρό στην Κρήτη
Αλλαγή πλάνων για τις Τράπεζες λόγω του πολέμου στην Ουκρανία
Εντολή από την Τράπεζα της Ελλάδος για εξονυχιστικούς ελέγχους σε Ρωσικά κεφάλαια
Τέλος από την Ευρώπη ο Ρωσικός Τραπεζικός κολοσσός Sberbank
Είναι το Swift ο «Δούρειος ίππος» των τραπεζικών ψηφιακών νομισμάτων;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}