Οι εκβιασμοί και οι παρανοϊκές απαιτήσεις των funds κάνουν «μαύρα» τα Χριστούγεννα δανειοληπτών
«Μαύρα» Χριστούγεννα περιμένουν μία Καθηγήτρια Πανεπιστημίου και τον σύζυγο της όπως και τα δύο παιδιά τους που προετοιμάζονται για εισαγωγικές εξετάσεις στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα τον ερχόμενο Ιούνιο. Η «FRONTIER ISSUER DESIGNATED ACTIVITY COMPANY» ως κάτοχος του δανείου το οποίο προήλθε από την Εθνική Τράπεζα, δεν θέλει να δώσει επιπλέον χρόνο στην οικογένεια βάζοντας σε σκληρή δοκιμασία παιδιά τα οποία με την ολοκλήρωση του πλειστηριασμού την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου θα πρέπει να αλλάξουν στέγη και σχολικό περιβάλλον.
Γράφει ο Νίκος Θεοδωρόπουλος, bankingnews.gr
Τα περιμένει ένα σοκ όταν θα αντιληφθούν τις οικονομικές δυσκολίες των γονιών τους παρότι κατάφεραν να τα κρατήσουν μακριά από τις οικονομικές τους περιπέτειες.
Το σφυρί της Frontier μέσα στα Χριστούγεννα.
Η «Frontier» έχει ζητήσει προκαταβολή 50.000 ευρώ για να αναστείλει τον πλειστηριασμό αλλά η οικογένεια αντιπροτείνει 10.000 ευρώ η οποία δεν γίνεται αποδεκτή.
Σύμφωνα με την νομοθεσία θα μπορούσε να απαιτήσει ως προκαταβολή 100.000 σε σχέση με το συνολικό χρέος της οικογένειας που ανέρχεται σε 400.000 ευρώ.
Οι οφειλέτες για να σταματήσουν τον πλειστηριασμό έφεραν στην συζήτηση την πώληση οικοπέδου συνολικής αξίας 150.000 ευρώ αλλά δεν είναι εφικτό να βρεθεί αγοραστής σε διάστημα λίγων ημερών.
Σύμφωνα με πληροφορίες η «Fronntier» έχει δώσει χρόνο στην οικογένεια για την αναζήτηση μιας ρεαλιστικής λύσης η οποία με βάση το χρέος προβάλλει ως «βουνό».
Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου η διοίκηση του FUND στην περίπτωση που δεν αναστείλει τον πλειστηριασμό η οικογένεια και κυρίως τα παιδιά θα χάσουν τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό τους διότι σε διάστημα μερικών μηνών θα πρέπει να αναζητήσουν νέα στέγη και σχολικό περιβάλλον για τα παιδιά τους.
Οι τόκοι εξαντλούν μια βιώσιμη λύση χωρίς κούρεμα
Οι οφειλές εξαιτίας των τοκοχρεολυσίων έχουν ανέλθει σε επίπεδα που καθίστανται δύσκολο η αποπληρωμή τους ενώ δεν έρχεται προς συζήτηση ένα γενναίο κούρεμα.
Το ακίνητο των 120 τετραγωνικών μέτρων που βγαίνει στο σφυρί έχει «ασήκωτα βάρη» τα οποία προέρχονται από την Εθνική Τράπεζα για να προστεθούν και οι οικονομικές απαιτήσεις της Εφορίας.
Επτά υποθήκες αναφέρουν τα έγγραφα που έχουν αναρτηθεί στο e-auction.gr.
1) Προσημείωση υποθήκης υπέρ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. για ποσό 201.336,00€, εγγραφείσα την 22-12-2009.
2) Προσημείωση υποθήκης υπέρ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. για ποσό 125.086,00€, εγγραφείσα την 22-12-2009.
3) Προσημείωση υποθήκης υπέρ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. για ποσό 27.482,00€, εγγραφείσα την 19-11-2012.
4) Υποθήκη υπέρ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ για ποσό 55.014,43€, εγγραφείσα την 01-08-2016.
5) Υποθήκη υπέρ Δ.Ο.Υ. Δ΄ΑΘΗΝΩΝ για ποσό 159.583,22€, εγγραφείσα την 21-07-2021 (4750-127).
6) Αναγκαστική κατάσχεση υπέρ Δ.Ο.Υ. Δ΄ΑΘΗΝΩΝ για ποσό 199.735,80€, εγγραφείσα την 10-03-2016 (185-21). 7) Αναγκαστική κατάσχεση υπέρ Δ.Ο.Υ. Δ΄ΑΘΗΝΩΝ για ποσό 158.703,93€ και μόνο, εγγραφείσα την 23-04-2021 (221-103) Β) πιστοποιητικού του Κτηματολογικού Γραφείου Αθηνών: Αναγκαστική κατάσχεση ακίνητης περιουσίας υπέρ «FRONTIER ISSUER DESIGNATED ACTIVITY COMPANY», για ποσό 51.092,00€ κατά των ως άνω οφειλετών, δυνάμει της υπ’ αρ. 155Β/30-04-2024.
Η αξία του ακινήτου φτάνει τις 185.000 ευρώ με βάση την εκτίμηση το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Λ. Αλεξάνδρας και συνορεύει με τα Εξάρχεια.
Η πολυκατοικία έχει κατασκευαστεί στη δεκαετία του 1960.Να σημειωθεί ότι αντίστοιχα ακίνητα της περιοχής σύμφωνα με αντίστοιχες ιστοσελίδες αντίστοιχα ακίνητα εμφανίζουν τιμές πώλησης άνω των 200.000 ευρώ και σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνούν τις 250.000 ευρώ.
Το BN δημοσιεύει ακόμη μία φορά ένα οικονομικό οικογενειακό πρόβλημα το οποίο γίνεται άλυτο λόγω των οικονομικών δυσκολιών αλλά και από λάθους χειρισμούς δικηγόρων που ακολουθούν λάθος «μονοπάτια» για την υπεράσπιση των δανειοληπτών.
…………………………………………..
ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για όλους τους Δανειολήπτες !!!
ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ :
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_3.html
ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ 2023 ΚΑΤΑ ΤΩΝ SERVICERS
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/2023-servicers.html
ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ & ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/2015/11/blog-post_28.html
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_93.html
ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_41.html
STOP SERVICERS & FUNDS
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/nea-stop-funds-funds.html
YΠΕΡΒΑΣΗ 3ΣΕ1
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/31-240.html
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος !!!
Ειδικά, τώρα, με το νέο Πτωχευτικό Νόμο, που δεν συγχωρεί λάθη, ελαφρότητες και καθυστερήσεις και που δεν σας επιτρέπει την πολυτέλεια να ελπίζετε σε θαύματα…..
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/120.html