Αντιμέτωπος με τους πλειστηριασμούς και ο Ντέμης Νικολαΐδης!
Σε αναστολή ο πλειστηριασμός οικοπέδου του Ντέμη Νικολαΐδη
Σε αναστολή τέθηκε ο πλειστηριασμός του οικοπέδου που ανήκει στον Ντέμη Νικολαΐδη στην Αλεξανδρούπολη, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1.
Όπως μετέφερε ο Στέργιος Σαμαρτζής, αρχισυντάκτης της Espresso: «Πριν από λίγες ώρες τέθηκε σε αναστολή ο πλειστηριασμός. Είναι ένα φιλέτο, όπως είπες και εσύ Γιώργο. Είναι περιζήτητο και πολυπόθητο και πολλοί έχουν απογοητευτεί. Ο πλειστηριασμός είχε προγραμματιστεί για τις 11 Μαρτίου και η τιμή εκκίνησης ήταν 400.000 ευρώ. Η αναστολή είναι προσωρινή».
«Ο Ντέμης Νικολαΐδης αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα»
«Ή υπήρξε ρύθμιση του Ντέμη με την εταιρεία που χρωστούσε τα χρήματα, ή εξόφλησε το πόσο ή υπήρξε κάποιο πρόβλημα με τη διεξαγωγή. Ο Ντέμης Νικολαΐδης αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα καθώς είχε κάνει κάποια ανοίγματα και είχε δανειστεί τόσο ο ίδιος και η Δέσποινα Βανδή υπέρογκα ποσά από τις τράπεζες», κατέληξε ο αρχισυντάκτης της Espresso.