Παύλος Ασλανίδης: «Το ξυλόλιο έκαψε τα παιδιά μας – Δεν είναι σωστά ενημερωμένος ο κ. Μαρινάκης»

Παύλος Ασλανίδης: «Το ξυλόλιο έκαψε τα παιδιά μας – Δεν είναι σωστά ενημερωμένος ο κ. Μαρινάκης»
60 / 100 SEO Score

«Ας πάει στο Χημείο του Κράτους, να πάρει τις αναλύσεις. Το ξυλόλιο έκαψε τα παιδιά μας και το έχουμε αποδείξει».

Ο Παύλος Ασλανίδης που έχασε τον γιό του Δημήτρη στο έγκλημα των Τεμπών απάντησε άμεσα στα όσα ισχυρίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το ξυλόλιο και τον ρόλο του στον θάνατο των 57 θυμάτων της τραγωδίας. Ο Παύλος Μαρινάκης, αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις των αγροτών, επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «το νέο ξυλόλιο είναι ότι η αστυνομία κλείνει τους δρόμους. Όπως κατέρρευσαν αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας έτσι θα καταρρεύσει και η θεωρία ότι η κακιά αστυνομία δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει από το να κλείνει τους δρόμους».

Η παραπάνω εριστική δήλωση Μαρινάκη προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Παύλου Ασλανίδη.

Όπως δήλωσε στον τοπικό ιστότοπο thesspost.gr: «Το ξυλόλιο έχει αποδειχτεί, δεν είναι σωστά ενημερωμένος ο κ. Μαρινάκης. Ας πάει στο Χημείο του Κράτους, να πάρει τις αναλύσεις. Το ξυλόλιο έκαψε τα παιδιά μας και το έχουμε αποδείξει»

Μάλιστα ο Π. Ασλανίδης βρέθηκε στο πλευρό των αγροτών δίνοντας το «παρών» στην πανελλαδική σύσκεψη εχθές στα Μάλγαρα, ως μια ένδειξη συμπαράστασης και στήριξης του αγώνα τους. «Η υπομονή του κόσμου έχει τελειώσει απέναντι στους κυβερνώντες, όχι στους αγρότες. Και με τα Τέμπη, και με τον ΟΠΕΚΕΠΕ και με όλα τα σκάνδαλα. Το βασικό αίτημα των αγροτών είναι ότι πλέον δε θα τους αφήνουν να παράγουν», είπε.

ΠΗΓΗ