Υποκλοπές: Ακόμη ρωτάς ποιοι, πως και γιατί μας παρακολουθεί ακόμη και η κουτσή Μαρία ;;;

 29/03/2024    03 : 37 : 15
tompras
62 / 100

Υποκλοπές: Όταν αφεντικό της ΕΥΠ μέχρι χθες ήταν ο υπεύθυνος για το χαλασμένο βραχιολάκι του Όσβαλντ (SIEMENS), χάρη στο οποίο κατάφερε να διαφύγει στο εξωτερικό…..

Όταν ο ΟΤΕ ελέγχεται από τους Γερμανούς…..

Όταν όλες οι κινητές τηλεφωνίες είναι στα χέρια ξένων…..

Όταν στο διαδίκτυο διαφημίζονται εφαρμογές με τις οποίες, ακόμη και οι απατημένες/απατημένοι σύζυγοι, έχουν την δυνατότητα να πιάνουν στα πράσα τους/τις συζύγους τους…..

Όταν ο νεοφιλελεύθερος κρατικός μηχανισμός είναι στην πράξη ανύπαρκτος και, ακόμη και η ΕΥΠ, για να κάνει την δουλειά της, είναι πλέον υποχρεωμένη να συνεργάζεται με ιδιώτες…..

Εσύ ακόμη ρωτάς ποιοι και γιατί παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη ;;;

Και έχεις και την αφέλεια να συγκρίνεις το οργουελιανό σήμερα, με την εποχή των Ανδρέα+Τόμπρα+Τσίμα ;;;

Για να καταλάβεις, λοιπόν, την διαφορά, διάβασε την δήλωση παραίτησης του Θεοφάνη Τόμπρα από τον ΟΤΕ, την 02/07/1989, όταν παρέδωσε τον οργανισμό, από ελλειμματικό, ζημιογόνο και καταχρεωμένο που τον παρέλαβε, ως την πιο κερδοφόρα ΔΕΚΟ στην ελληνική ιστορία :

«Από τη στιγμή που έπαψε να είναι Πρωθυπουργός της χώρας ο Ανδρέας Παπανδρέου, ας μου επιτραπεί την ίδια ακριβώς στιγμή να σταματήσω κι εγώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον ΟΤΕ σαν Γενικός Διευθυντής. Εκφράζω την αφοσίωση, την ευγνωμοσύνη και την λατρεία μου στον Ανδρέα Παπανδρέου και τον βεβαιώνω ότι εκπλήρωσα στο ακέραιο το καθήκον μου απέναντι στο Λαό και το δημόσιο συμφέρον. Προς όλους τους εργαζομένους του Οργανισμού εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες και τους καλώ να μην ξεχάσουν ποτέ ότι μαζί αναλάβαμε το 1981 έναν ΟΤΕ καταβυθιζόμενο στα ελλείμματα και τον αβάσταχτο εξωτερικό δανεισμό. Αυτόν τον ΟΤΕ ανεβάσαμε μαζί στο ύψος των 30 δισεκατομμυρίων κερδών και φυσικά στον μηδενισμό του δανεισμού. Θέλω και εύχομαι, αυτό το επίτευγμα σεις οι εργαζόμενοι να το τιμήσετε και να το περιφρουρήσετε.»…..

Δυστυχώς, αυτό το πράγματι μοναδικό επίτευγμα, όχι μόνο δεν το τίμησαν και δεν το περιφρούρησαν, ούτε οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ, ούτε οι μετέπειτα κυβερνήσεις, του ΠΑΣΟΚ συμπεριλαμβανομένου, αλλά, αντιθέτως, το ξεπούλησαν στους Γερμανούς, για να το βάλει για τα καλά στο χέρι η SIEMENS. Αυτή των φυγόδικων Χριστοφοράκου και Καραβέλα, αλλά και του Όσβαλντ, που κατάφερε να την κοπανήσει από την Ελλάδα χάρη στο χαλασμένο βραχιολάκι που κάποιοι του εξασφάλισαν…..

Και επειδή πολλοί φίλοι τις τελευταίες ημέρες με ρωτάνε ποιος νομίζω ότι βρίσκεται πίσω από την απόπειρα παρακολούθησης του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη, η άποψή μου είναι η εξής:

Επειδή πρόκειται για ατελέσφορη απόπειρα…..

Επειδή αυτή έλαβε χώρα κατά την διάρκεια των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ…..

Kαι, επειδή, ακριβώς, η απόπειρα, ως ατελέσφορη, απέτυχε, αφού χρησιμοποιήθηκε λογισμικό σαν αυτά που κατεβάζουν οι γυναίκες μας για να μάθουν αν ξενοπηδάμε….

Δεν μπορεί να κρύβονται από πίσω ούτε η επίσημη ΕΥΠ, ούτε καλοί επαγγελματίες ιδιώτες, ούτε ο Μητσοτάκης, που έχει στην δούλεψή του όλους αυτούς τους first class μηχανισμούς…..

Πίσω από την απόπειρα παρακολούθησης του Ανδρουλάκη, μπορεί να κρύβεται μόνο κάποιος ηλίθιος που απέτυχε…..

Και ο κατά αμάχητο τεκμήριο, ηλιθιότερος όλων, κατά το επίμαχο διάστημα, που είχε όφελος να παρακολουθεί το τηλέφωνο του Νίκου Ανδρουλάκη ήταν μόνον ένας…..

Ο Γιώργος ή Γιωργάκης, κατά τον αείμνηστο πατέρα του….

ΚΤ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}