ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 30/10/2022. ΚΑΔ 4724 & 5610 : Στα 10.000€ οι λογαριασμοί ρεύματος

 29/03/2024    02 : 51 : 47
υπερβαση news
70 / 100

Διαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ
Δυστυχώς, η περίοδος αυτή αναβιώνει στη μνήμη μας, τα υπερκέρδη των μαυραγοριτών και τον πλουτισμό των δοσίλογων επιχειρηματιών στα φοβερά και αιματηρά χρόνια της γερμανικής κατοχής.

TEXNHTΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ
Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΜΕΡΟΣ IΙ)
Οι εταιρείες που σημειώνουν βέλτιστες επιδόσεις στην εμπειρία πελάτη (CX) επιτυγχάνουν καλύτερες αποδόσεις από τις επενδύσεις στην τεχνολογία CX σε σχέση με τον ανταγωνισμό, διαχειριζόμενοι την εμπειρία πελάτη μέσω διαλειτουργικών ομάδων, καθορισμένων ροών εργασίας και αξιοποιώντας ευρέως τεχνολογίες analytics και Τεχνητής Νοημοσύνης.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΕΣΚΕΣΙ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ – ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ !!!
Το βασικό συμπέρασμα που προκύπτει από την παραπάνω κοινή πολιτική στάση ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ είναι ότι και τα τρία αυτά μνημονιακά κόμματα με την ψήφο τους νομιμοποίησαν τη συνέχιση της χρηματοδότησης της Τουρκίας αλλά και της Λιβύης με κονδύλια της ΕΕ και για το 2023.

ΑΡΗΣ ΣΠΙΝΟΣ
ΣΠΕΙΡΑ ΡΟΜΑ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΚΛΕΨΕ 2.000.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ 262 ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Η συμμορία, που ήταν καλά οργανωμένη, εξαπατούσε πολίτες , οι οποίοι πλήρωναν διάφορα χρηματικά ποσά για να αποκτήσουν ηλεκτρονικά είδη που δεν παραλάμβαναν ποτέ.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΟ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!
Φαίνεται ότι δεν έχει τελειωμό ο κατάλογος των σκανδάλων όλων όσων μάζεψε ο μουσαφίρης Μητσοτάκης στη λαϊκή κεντροδεξιά παράταξη του Κωσταντίνου Καραμανλή.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΩΤΗΣ
ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΑ 120 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ «ΒΕΝΕΤΗΣ»
Με μια δραματική έκκληση προς τον πρωθυπουργό ο ιδιοκτήτης της γνωστής αλυσίδας «Βενέτης», Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, μαζί με τους εργαζόμενους σημάνουν συναγερμό καθώς τα 120 καταστήματα της αλυσίδας κινδυνεύουν με λουκέτο -τα 60 εξ αυτών είναι franchise- εξαιτίας των απανωτών «κρίσεων».

ΤΡΥΦΩΝ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ
ΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
Την εκτίμηση πως το θέμα των πλειστηριασμών θα κυριαρχήσει το επόμενο χρονικό διάστημα έκανε ο βουλευτής Β΄ Πειραιά και αν. τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Τρύφων Αλεξιάδης.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ
ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΥ ΑΝΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ
Από τις μελέτες κυρίως δύο μεγάλων σοφών του 20ού αιώνα είμαστε σήμερα σε θέση να κατανοούμε την ορθολογική σχέση που συνδέει την κοινωνική πραγματικότητα με τη λειτουργία των διαφόρων οικονομικών συστημάτων.

ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΟΣ
Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ
Το πρόβλημα ανέκυψε τη στιγμή που οι τράπεζες, προκειμένου να επωφεληθούν από τις κολοσσιαίες κρατικές εγγυήσεις του προγράμματος «Ηρακλής» (περίπου 18,5 Δις), ώστε να απαλλαγούν από μεγάλο μέρος των μη εξυπηρετούμενων δανείων, αποφάσισαν να προβούν σε τιτλοποιήσεις πολλών δισεκατομμυρίων μη εξυπηρετούμενων δανείων από τα δανειακά τους χαρτοφυλάκια.

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΠΟΛΑΚΗ ΚΑΤΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΤΣΗ: ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ 4.000.000 € ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ; ΚΑΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ;
Μετά την αποκάλυψη της απόπειρας εξασφάλισης 4,2 εκατομμυρίων ευρώ από τον Κωνσταντίνο Μαραβέγια μέσω του Αναπτυξιακού Νόμου, ο Παύλος Πολάκης φέρνει στο φως την ύποπτη επιχειρηματική δραστηριότητα του βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Πάτση, ο οποίος κατά το παρελθόν δεν είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες του πέντε επιχειρήσεις.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ
Εξονυχιστικοί έλεγχοι της ΑΑΔΕ σε εμβάσματα μέχρι και σε κέρδη από τυχερά παιχνίδια
Παραθυράκι για πλούσιους στις αφορολόγητες γονικές παροχές – δωρεές
Υποχρέωση εγγραφής του αριθμού ΓΕΜΗ στα έντυπα των εταιρειών
Βάλσαμο για εκατοντάδες χιλιάδες οφειλέτες οι νέες ρυθμίσεις του ΕΦΚΑ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ
Κόκκινα Δάνεια: Και τώρα τι θα τα κάνετε τα δάνειά μας ρε καραγκιόζηδες;;;
Και ο Γκίκας Χαρδούβελης κάνει την Υπέρβαση: Τα funds αγόρασαν πολύ φθηνά τα δάνεια από τις τράπεζες και πρέπει να διευκολύνουν τους δανειολήπτες!
Αυτοπαγιδεύτηκαν τα funds με τα κόκκινα δάνεια: Μόνη λύση οι γενναίες διαγραφές
Παταγώδης η αποτυχία του Εξωδικαστικού με ευθύνη τραπεζών και funds
Ο εφιάλτης των πλειστηριασμών και τα ψέματα των κομμάτων
Πού το πάνε οι τράπεζες με δάνεια και καταθέσεις;
«Πάγωσε» η ζήτηση στεγαστικών δανείων
Οι ευρωπαίοι φορολογούμενοι θα κληθούν να ξαναπληρώσουν πολλά Δις για τις τράπεζες

 

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα εδώ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}