ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 08-01-2023: Φτωχοποίηση της κοινωνίας με συνταγή ΕΚΤ

 29/03/2024    05 : 10 : 11
YNEWS 08012023 ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
69 / 100

Διαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS:

ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ
ΌΛΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ !!!
O γνωστός τραγουδοποιός Νίκος Βουρλιώτης καταδεικνύει τον πραγματικό υπεύθυνο για την συνολική κατάπτωση της σύγχρονης κοινωνίας.

ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ MADE IN GREECE
ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ – ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ (ΜΕΡΟΣ X)
Στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης με τη λήξη του Πολέμου υπήρξε σκληρή τιμωρία και διαπόμπευση αυτών που συνεργάστηκαν με τον Άξονα και αυτών που πλούτισαν σε βάρος των κατακτημένων λαών. Στην Ελλάδα κάτι τέτοιο δε συνέβη παρά τις υποσχέσεις…

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΤΟ 2023 ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ !!!
Τη λύση θα την δώσει η σιωπηλή πλειοψηφία στη κάλπη. Δεν θα απέχουμε οι πατριώτες δεξιοί, ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ, γνήσιοι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και προφανώς δεν θα ψηφίσουμε Μητσοτάκη, ούτε βεβαίως ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το αλληθωρίζον ΠΑΣΟΚ.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ
ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Απέναντι στην τουρκική αυτή προκλητικότητα η Αθήνα συνεχίζει να αυτοπεριορίζεται αποκλειστικά σε ένα «χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων και επιστολών διαμαρτυρίας» σε ΟΗΕ, ΕΕ και ΝΑΤΟ χωρίς όμως να προχωρά στο αυτονόητο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΤΣΟΣ
ΟI 30 ΔΥΣΟΙΩΝΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2023
Ο Γιώργος Κύρτσος κάνει 30 προγνώσεις για την οικονομία και την πολιτική στην Ελλάδα και τον κόσμο, σκιαγραφώντας με τα πιο μελανά χρώματα το 2023.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ
ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης ξεκαθαρίζει πως η υπερβολική ακρίβεια στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος είναι μιας σαφής πολιτική επιλογή της κυβέρνησης, η οποία αποφάσισε να υιοθετήσει ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο τιμολόγησης.

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΜΠΑΚΑΣ
ΟI 9+1 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ
Η ραγδαία αύξηση των ενοικίων και εν γένει του κόστους στέγασης αποτελεί το «μείζον» θέμα συζήτησης και προβληματισμού στο σύνολο των συμπολιτών μας.

ΑΡΗΣ ΣΠΙΝΟΣ
ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
Το χρονικό του εκβιασμού, η μήνυση και πώς έφαγαν από συνταξιούχο αστυνομικό 500.000 ευρώ για να του δώσουν αμπούλες από το Los Angeles για την ίαση της λεύκης.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΡΑΓΚΑΚΗ
ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ: ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ «ΚΟΦΤΕΣ»
Μέσα στις επόμενες ημέρες και το πιθανότερο έως το τέλος Ιανουαρίου, αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για να γίνουν αιτήσεις από τους δανειολήπτες προκειμένου να λάβουν επιδότηση από τις τράπεζες για το 50% της επιβάρυνσης που έχουν στα δάνεια τους από την τετραπλή αύξηση των επιτοκίων.

CHRISTINE LAGARDE
ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ
Σταθερή στην άποψή της ότι πρέπει να συνεχιστεί η αύξηση των επιτοκίων παρουσιάστηκε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής τράπεζας, Κριστίν Λαγκάρντ.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ
Η νέα χρονιά ξεκινά με 44.400 φορολογικούς ελέγχους !!!
Ένας στους τέσσερις φορολογούμενους πιάστηκε στη τσιμπίδα των τεκμηρίων
Άμεσος στόχος της ΑΑΔΕ η online διασύνδεση ταμειακών με POS
Η γραφειοκρατία ζει και βασιλεύει!
Δύο μήνες για μια σφραγίδα από την ΔΟΥ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ
Μαύρο ποδαρικό για τους δανειολήπτες με 4.200 πλειστηριασμούς μέσα στον Ιανουάριο !!!
Ασφυξία στην ελληνική επαρχία: Σαράντα πλειστηριασμοί ακινήτων μόνο στα Τρίκαλα !!!
Η μητέρα των μαχών των δανειοληπτών στις 26 Ιανουαρίου στον Άρειο Πάγο
Νέο δικαστικό χαστούκι στις τράπεζες στην προσπάθεια να κριθεί δανειολήπτρια του Νόμου Κατσέλη ως δόλια
Ο νέος Πτωχευτικός μετατρέπει τους δανειολήπτες από ιδιοκτήτες… ενοικιαστές των σπιτιών τους!
Πληρώνουμε πανάκριβα τα δάνεια στην Ελλάδα
Πάγωσε η ζήτηση για νέα στεγαστικά δάνεια
Το ιδιωτικό χρέος «καίει» την Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

YNEWS 08012023 ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}