Λέτε να δούμε την Έλλη Στάη τραπεζίτισσα στη Παγκρήτια;;

 28/03/2024    02 : 19 : 29
σταη μουνδρεας
68 / 100

Το φιάσκο στην αύξηση του ΑΜΚ της Παγκρήτιας Τράπεζας! “Έκανε πίσω” ο εφοπλιστής Νίκος Μουνδρέας και δεν αγόρασε το ποσοστό του Αγγελόπουλου. Το “τυράκι” του ισχυρού διδύμου (Μιχάλης – Θόδωρος) για να βάλει την Έλλη Στάη στο ΔΣ και να μην ζητήσει πίσω τα λεφτά του ο σύντροφος της.

Του Άρη Σπίνου

Όλα χάλασαν στο παρά πέντε! Αξίζει να μάθετε αυτό το παρασκήνιο. Μολονότι μέχρι το πρωί της Δευτέρας υπήρχε συμφωνία μεταξύ Θόδωρου Αγγελοπούλου και του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα (τον σύντροφο της Έλλης Στάη) για την αγορά από τον τελευταίο των δικαιωμάτων συμμετοχής στην αύξηση και του πακέτου μετοχών που κατείχε στην Παγκρήτια ο σύζυγος της Γιάννας, περίπου το 10% συνολικά περιλαμβανομένου και του ποσοστού του Αγγελοπούλου στο fund Lyktos, τελικά το ντηλ χάλασε, ο Μουνδρέας δεν συμμετείχε στην αύξηση παρά μόνο με το ποσόν που είχε καταβάλει στις προεγγραφές το οποίο προσδιορίζεται γύρω στα 3-4 εκατ. ευρώ. Και το οποίο όπως μαθαίνω θα ζητήσει να πάρει πίσω αν η αύξηση αποτύχει!

Ο λόγος που ο Μουνδρέας χάλασε τελικά ένα συμφωνημένο ντηλ ήταν γιατί πληροφορήθηκε ότι ο Μιχάλης Σάλλας δεν θα έμπαινε στην αύξηση!

Στο δια ταύτα, ο Θόδωρος έμεινε με τα δικαιώματα και τις μετοχές στο χέρι! Άλλη μια μεγάλη επιχειρηματική και τραπεζική (μετά την UBS) επιτυχία!

Φημολογείται εντόνως ότι οι ισχυροί άνδρες της Παγκρήτιας, (Σάλλας και Αγγελόπουλος) μετά το φιάσκο της αύξησης κεφαλαίου και αφού ο εφοπλιστής Ν. Μουνδρέας μολονότι δεν απέκτησε το πακέτο μετοχών του Θόδωρου Αγγελόπουλου, συμμετείχε τελικώς με το ποσόν των 3,5 εκατ. ευρώ που κατέβαλε στις προεγγραφές, σκέφτονται για να τον δελεάσουν και να μην ζητήσει τα λεφτά του πίσω, να του προτείνουν να συμμετάσχει με θέση στο ΔΣ της συνεταιριστικής τράπεζας η σύντροφος του κυρία Έλλη Στάη, γνωστή τηλεπαρουσιάστρια! Λέτε;

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}