Κίνημα Υπέρβαση: Έκτακτη ανακοίνωση

 28/03/2024    02 : 06 : 50
εκακτη ανακοινωση
76 / 100

Κίνημα Υπέρβαση: Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, την 02/08/2022, η Google, εντελώς αναιτιολόγητα, έκλεισε το ιστολόγιο της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ, προφασιζόμενη έλεγχο “spam”. Την ίδια δε ημέρα, μετά από την σχετική αναφορά και τις διαμαρτυρίες μας, απέστειλε email, με το οποίο μας ζητούσε συγνώμη για το λάθος και την ταλαιπωρία, υποσχόμενη ότι πολύ σύντομα θα αποκαταστήσει την λειτουργία του ιστολογίου μας.

Επειδή, όμως, μέχρι σήμερα, η Google συνεχίζει να κρατά το ιστολόγιό μας κλειστό, προφανώς επειδή οι αρμόδιοι υπάλληλοι που πρέπει να το ξεκλειδώσουν λιάζονται στις παραλίες ή νοσούν με κορονοϊό, μέχρι την αποκατάσταση του προβλήματος, για την καθημερινή σας ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις του σωματείου μας και τα διαδικαστικά της συμμετοχής σας σε αυτές, μπορείτε να ενημερώνεστε από το back up του ιστολογίου μας, μέχρι την ημέρα που το έκλεισε η Google, στον σύνδεσμο :
https://web.archive.org/…/https://www.kinima-ypervasi.gr/

Για την καθημερινή σας ενημέρωση, ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
https://kinima-ypervasi.gr//nea/

Είναι ντροπή για μια εταιρεία του μεγέθους και της επιρροής της Google, να λειτουργεί με τριτοκοσμικές διαδικασίες, εμπιστευόμενη την διαχείριση των πελατών της σε χαμηλής ποιότητας λογισμικά τεχνητής νοημοσύνης και σε ανθρώπους κυριολεκτικά κατώτερους των περιστάσεων. Σε ανθρώπους που αδυνατούν να καταλάβουν την διαφορά ανάμεσα στα ιστολόγια των συνταγών μαγειρικής και το ιστολόγιο της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ, από το οποίο ενημερώνονται καθημερινά δεκάδες χιλιάδες δανειολήπτες, που κινδυνεύουν, ανά πάσα στιγμή, να χάσουν τις περιουσίες τους, επειδή, η ανευθυνότητα της Google στερεί από την ΥΠΕΡΒΑΣΗ την δυνατότητα να τους ενημερώσει. Αν συνέβαινε κάτι αντίστοιχο στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ, οι αρμόδιοι υπάλληλοι θα είχαν ήδη απολυθεί.

Εμπιστευθήκαμε επί 9 χρόνια την καθημερινή σας ενημέρωση στον μύθο της αξιοπιστίας της Google. Δυστυχώς, σήμερα, διαπιστώνουμε ότι σφάλαμε. Για τον λόγο, μάλιστα, αυτό, εργαζόμαστε πυρετωδώς, προκειμένου η ενημέρωσή σας να επανέλθει το συντομότερο, στο 100%, μέσα από την αναδιαμόρφωση της ιστοσελίδας μας https://kinima-ypervasi.gr//.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας παρακαλούμε να κοινοποιήσετε (share) αυτό το post, προκειμένου να ενημερωθούν άμεσα όλοι οι δανειολήπτες μας.

Κυριάκος Τόμπρας
Πρόεδρος ΔΕ

υπερβαση google

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}