Η Ούρσουλα αναγγέλλει: Εγώ θα «σπρώξω» την γονεϊκότητα στους γκέι

 28/03/2024    11 : 38 : 27
ursula
63 / 100

Με ύφος που δεν αρμόζει σε ηγέτιδα Ένωσης 27 διαφορετικών χωρών, αλλά θυμίζει εκείνο του συμπατριώτη της Αδόλφου Χίτλερ που ήθελε να κατακτήσει τον κόσμο, αλλά και του άλλου επίσης συμπατριώτη της Κλάους Σβάμο που θέλει να αλλάξει παντελώς τον κόσμο, η ακατονόμαστη ανακοίνωσε ότι ΕΚΕΙΝΗ αποφάσισε να προωθήσει τα δικαιώματα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ προσφέροντας τους κι εκείνο της γονεϊκότητας σε όλες τις χώρες.

H antimedea σχολιάζει

Γιατί όπως αναφέρει και στο περίεργο βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό της στο τουίτερ η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, όταν είσαι γονιός σε μια χώρα, είσαι σε όλες τις χώρες. Μα ποιος ποτέ το αμφισβήτησε αυτό; Εκτός κι αν η ποιήτρια δεν εννοεί μόνο ότι θα «σπρώξει» απλά το δικαίωμα σε όλες τις χώρες, αλλά τι; Θα ανακατέψει και τις υιοθεσίες μεταξύ χωρών;

Περήφανοι για τους νέους κανόνες που παρουσιάζουμε σήμερα σχετικά με την αναγνώριση της γονεϊκότητας στην ΕΕ. Θέλουμε να βοηθήσουμε όλες τις οικογένειες και τα παιδιά σε διασυνοριακές καταστάσεις. Γιατί αν είσαι γονέας σε μια χώρα, είσαι γονέας σε κάθε χώρα, γράφει στην ανάρτηση της ενώ στο βίντεο στο οποίο μιλάει η ίδια, όπου εμφανίζονται διάφορα ζευγάρια, ακόμα και γκέι, αναφέρει, «ΕΓΩ θα “σπρώξω” για ισότιμη αναγνώριση των οικογενειακών σχέσεων στην ΕΕ».

Η Γάτα σχολίασε: «Θα σπρώξω»; Ποια πιστεύετε ότι είστε για να επιβάλετε τις δικές σας ιδέες στους άλλους; Πείτε μας πρώτα τι έγινε με τις συμφωνίες εμβολίων με τον κ. Μπουρλά, αλλιώς ΕΜΕΙΣ θα σας σπρώξουμε εκεί που πραγματικά ανήκετε – ||||||||||

Κι από την ανταπόκριση που είχε ο σχολιασμός, μάλλον οι ευρωπαίοι δεν συμφωνούν με την ακατονόμαστη, πλην ενός… γκέι.

 

Στον αντίποδα της Γερμανίδας Φύρερ -που εκτός από τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ξέρει να «σπρώχνει» και τα εμβόλια του Μπουρλά, και τις κλιματικές συμφωνίες με τον Γκέιτς, και τα Οργουελικά πιστοποιητικά εν μέσω πανδημίας, και τις συμφωνίες με την Ουκρανία σε βάρος ευρωπαίων πολιτών- η Ρωσία που τόσο μισεί, ενέκρινε σήμερα στο κοινοβούλιο της έναν νόμο με τον οποίο απαγορεύεται σε αλλοδαπούς να προσφεύγουν στην παρένθετη μητρότητα στη Ρωσία, ώστε να «προστατευθούν» τα παιδιά από τις οικογένειες ΛΟΑΤΚΙ+ και να εμποδιστεί το εμπόριο οργάνων.

«Ο νόμος υιοθετήθηκε. Η παρένθετη μητρότητα απαγορεύεται στους αλλοδαπούς», έγραψε στο Telegram ο πρόεδρος της Κάτω Βουλής, Βιατσεσλάβ Βολόντιν. «Έτσι θα μπορέσουμε να εμποδίσουμε το εμπόριο των παιδιών μας, να προστατεύσουμε τα μικρά παιδιά από καταστάσεις όπου θα βρεθούν σε ζευγάρια ΛΟΑΤΚΙ+ ή θα πέσουν θύματα εγκλημάτων, κυρίως εμπορίου οργάνων», διαβεβαίωσε.

Η τροποποίηση του Οικογενειακού Δικαίου, την οποία υπερψήφισαν σήμερα οι βουλευτές, στην τρίτη και τελευταία ανάγνωση, προβλέπει ότι τα ζευγάρια μπορούν να καταφύγουν στις υπηρεσίες μιας παρένθετης μητέρας μόνο εάν τουλάχιστον ο ένας από τους δύο γονείς είναι Ρώσος πολίτης. Το νομοσχέδιο θα πρέπει τώρα να εγκριθεί από την Άνω Βουλή και στη συνέχεια να επικυρωθεί από τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, κάτι που συνήθως είναι απλώς μια τυπική διαδικασία.

Γιατί ναι, σκύλα της Ευρώπης, κανείς δεν έχει πει όχι στους γονείς να ταξιδεύουν ή να αλλάζουν χώρα με τα παιδιά τους, αλλά ΕΣΥ θα «σπρώξεις» τώρα νόμο που ανοίγει τις πόρτες στο trafficking ανηλίκων!

Ζω για τη μέρα που θα σε δω πίσω από τις μπάρες – Αμήν!

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}