Πλειστηριασμοί: Περισσότερα από 1.200 σφυριά αυτή την εβδομάδα!

Πλειστηριασμοί: Περισσότερα από 1.200 σφυριά αυτή την εβδομάδα!
59 / 100 SEO Score

Ακίνητα από όλες τις κατηγορίες, αλλά και… κινητά περιλαμβάνει η λίστα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών αυτής της εβδομάδας. Έτσι, ανάμεσα στις πάνω από 1.200 περιπτώσεις που έχουν ήδη προγραμματιστεί φιγουράρουν μεγάλες βιομηχανίες, όπως η Καπνική Μιχαηλίδη, εταιρείες με βαθύ αποτύπωμα στην αγορά, όπως η Lussile, γνωστές ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και ένα σκάφος αναψυχής.

Η «Καπνική Μιχαηλίδης»

Με νέο πλειστηριασμό βρίσκεται αντιμέτωπη η «Καπνική Μιχαηλίδης» καθώς στις 19 Φεβρουαρίου οδηγείται σε επαναληπτικό σφυρί το βιομηχανικό της συγκρότημα στο Κιλκίς, με επισπεύδουσα την Deutsche Bank.

Τα σφυριά για το εν λόγω συγκρότημα, το οποίο είναι εκτός λειτουργίας, ξεκίνησαν πριν έναν χρόνο, στις 28 Φεβρουαρίου 2024, με αρχική τιμή πρώτης προσφοράς 6,49 εκατ. ευρώ. Τόσο σε εκείνη τη φάση όμως, όσο και στη συνέχεια οι προσπάθειες ήταν άγονες, με αποτέλεσμα ο νέος πλειστηριασμός να γίνεται με την τιμή εκκίνησης μειωμένη στα 4.219.150 ευρώ.

Η αντιπαράθεση με τη γερμανική τράπεζα Deutsche Bank AG είναι ένα από τα πολλά επεισόδια της περιπετειώδους πορείας της 4ης μεγαλύτερης κάποτε εταιρείας επεξεργασίας καπνού στην κόσμο. Μια αντιπαράθεση που κατέληξε στη Διεθνή Διαιτησία και στην δικαστική αναγνώριση και εκτέλεση απαίτησης ύψους 252,55 εκατ. ευρώ.

Ο επικείμενος πλειστηριασμός αφορά ένα γήπεδο έκτασης 200.876,61 τ.μ., άρτιο και οικοδομήσιμο, το οποίο αποτελεί τμήμα μείζονος γηπέδου εμβαδού 300.134,68 τ.μ. και βρίσκεται στην κτηματική περιφέρεια του οικισμού Κοτύλη (Καζάνοβο), στο Πολύκαστρο του Δήμου Παιονίας Κιλκίς και συγκεκριμένα επί του 2ου χλμ της επαρχιακής οδού Σιταριάς-Πολυκάστρου.

πλειστηριασμοι

Η Lussile

Στο τρίτο κατά σειρά σφυρί και βέβαια με μειωμένη τιμή πρώτης προσφοράς οδηγείται και το ακίνητο της «Αφοί Μ. Καμινιώτη Ανώνυμη Βιοτεχνική Εταιρεία Κατασκευής και Εμπορίας Ετοίμων Ενδυμάτων», γνωστότερης ως «Lussile».

Το πρώτο πολλαπλό σφυρί για τις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στον Κολωνό, με επισπεύδουσα τη doValue, χτύπησε στις 21 Νοεμβρίου 2024, με συνολική τιμή εκκίνησης 3,12 εκατ. ευρώ, αλλά αποδείχθηκε… άσφαιρο ελλείψει πλειοδοτών.

Ο επαναληπτικός πλειστηριασμός στις 22 Ιανουαρίου 2025, με την ίδια τιμή εκκίνησης, είχε το ίδιο αποτέλεσμα. Έτσι την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου αναμένεται ένας ακόμη πλειστηριασμός, με την τιμή πρώτης προσφοράς μειωμένη στα 2.495.200 ευρώ.

Το Agyra Hotel στον Πόρο

Αυτή την εβδομάδα βγαίνει σε επαναληπτικό πλειστηριασμό ένα ξενοδοχείο με μακρά ιστορία. Πρόκειται για το Agyra Hotel στον Πόρο, συμφερόντων της οικογένειας Τουρκαλάκη, που έχει ανεγερθεί από τα μέσα της δεκαετίας του ’60 και είναι γνωστό όχι μόνο στους κατοίκους αλλά και στους συχνούς επισκέπτες του όμορφου νησιού.

Όπως σημειώνεται, το ξενοδοχείο, από το 2024 λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση, η οποία έχει αναβαθμίσει σημαντικά τις υπηρεσίες του. Στα πληροφορικά στοιχεία του αναφέρεται ότι διαθέτει 40 δωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπαλκόνι και θέα το βουνό ή την θάλασσα «ενώ κυριαρχεί παντού η φιλόξενη και ζεστή ατμόσφαιρα».

Το Agyra Hotel βρίσκεται μπροστά στην παραλία Μεγάλο Νεώριο και ακριβώς 2,5χλμ από το Λιμάνι του Πόρου.

Το ξενοδοχείο έχει εμπλακεί από πέρυσι με την περιπέτεια των πλειστηριασμών και το πρώτο σφυρί, με επισπεύδουσα την Intrum, χτύπησε στις 18 Δεκεμβρίου, με τιμή εκκίνησης 3 εκατ. ευρώ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Για την ερχόμενη Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί το επαναληπτικό με την ίδια τιμή εκκίνησης.

Ειδικότερα, πρόκειται για ένα οικόπεδο επιφάνειας 4.943τ.μ που βρίσκεται στον Πόρο Τροιζηνίας στη θέση «Νεώριο». Επί αυτού έχει ανεγερθεί ξενοδοχείο από το 1966 αποτελούμενο από ισόγειο και δύο ορόφους, με επιφάνεια έκαστου 433,30τ.μ.

Το «Sunny Hill Studios»

Το «Sunny Hill Studios», στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, μετά τους άγονους πλειστηριασμούς, με επισπεύδουσα την Intrum, στις 13 Νοεμβρίου 2024 και στις 8 Ιανουαρίου 2025, έχει προγραμματιστεί και αυτό για την ερχόμενη Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, με την τιμή πρώτης προσφοράς μειωμένη στα 2,24 εκατ. ευρώ από 2,8 εκατ. ευρώ προηγουμένως.

Το «Lady L»

Για τρίτη φορά οδηγείται στο σφυρί τις επόμενες μέρες, -όπως έχει αποκαλύψει το newmoney-, το σκάφος αναψυχής «Lady L». Ο επαναληπτικός πλειστηριασμός, με επισπεύδουσα την εταιρεία «Πάραλος Α.Ε.», έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, με την τιμή εκκίνησης στις 625.000 ευρώ.

Πρόκειται για μηχανοκίνητο σκάφος κατασκευασμένο από ξύλο το 1944 στη Μ. Βρετανία από την Fairmile Construction Company Ltd και μετασκευασμένο το 2008. Στη μακρά ιστορία του πέρασε από διάφορους ιδιοκτήτες και… διαφορετικές σημαίες.

Έτσι, στην έκθεση πλειστηριασμού περιγράφεται ως «πρώην σημαίας Παναμά με όνομα “Golden Arrow”, ενώ χρόνια τώρα φέρει ελληνική σημαία και το όνομα «Lady L».

Ο πλειστηριασμός στρέφεται κατά της εταιρείας «Princess Lamda Yachting MCPY», με το μέγεθός της οφειλής να ανέρχεται σε 88.339,20 ευρώ.

ΠΗΓΗ-ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

………………………………….

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για όλους τους Δανειολήπτες !!!

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ :
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_3.html

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ 2023 ΚΑΤΑ ΤΩΝ SERVICERS
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/2023-servicers.html

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ & ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/2015/11/blog-post_28.html

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_93.html

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_41.html

STOP SERVICERS & FUNDS
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/nea-stop-funds-funds.html

YΠΕΡΒΑΣΗ 3ΣΕ1
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/31-240.html

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος !!!
Ειδικά, τώρα, με το νέο Πτωχευτικό Νόμο, που δεν συγχωρεί λάθη, ελαφρότητες και καθυστερήσεις και που δεν σας επιτρέπει την πολυτέλεια να ελπίζετε σε θαύματα…..

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/120.html