Πλειστηριασμοί: Από τη Μύκονο έως τη Νέα Σμύρνη…
Στο σφυρί βγαίνουν αυτή την εβδομάδα η πολυτελής βίλα στο Φανάρι Μυκόνου του Νίκου Γρυπάρη, καθώς και 22 ακίνητα σε πολυκατοικία στη Νέα Σμύρνη που συνδέονται με τον Ιωάννη Βλαδίμηρο Καλογρίτσα, γιο του Χρήστου Καλογρίτσα της Τοξότης Α.Ε.
Ειδικότερα, νέος πλειστηριασμός έχει αναρτηθεί στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών σφυριών για τον γνωστό επιχειρηματία Νίκο Γρυπάρη, ο οποίος για χρόνια υπήρξε ισχυρή παρουσία στον χώρο της διασκέδασης στη Μύκονο, με το όνομά του να συνδέεται με ιστορικά καταστήματα του νησιού όπως το Caprice και το Sea Satin.
Στο επίκεντρο του νέου πλειστηριασμού βρίσκεται η πολυτελής βίλα του και ένα οικόπεδο με κτίσματα στο Φανάρι Μυκόνου. Ο πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 5 Φεβρουαρίου 2026, με επισπεύδουσα την Cepal Hellas ΑΕ. Συνολική τιμή πρώτης προσφοράς διαμορφώνεται 3.128.000 ευρώ.
Την ίδια ώρα, ένα ακόμη εκτεταμένο κύμα πλειστηριασμών φέρνει στο προσκήνιο την οικογένεια Καλογρίτσα.
Στο στόχαστρο βρίσκεται ο Ιωάννης Βλαδίμηρος Καλογρίτσας, γιος του Χρήστου Καλογρίτσα, σε βάρος του οποίου έχουν αναρτηθεί συνολικά 22 πλειστηριασμοί. Οι διαδικασίες αφορούν ισάριθμες οριζόντιες ιδιοκτησίες σε πολυκατοικία στη Νέα Σμύρνη και περιλαμβάνουν διαμερίσματα, αποθηκευτικούς χώρους και θέσεις στάθμευσης.
Οι συγκεκριμένοι πλειστηριασμοί έχουν προγραμματιστεί για τις 4 Φεβρουαρίου 2026, με τις τιμές εκκίνησης να ξεκινούν από μόλις 292 ευρώ και να φτάνουν έως και τα 299.650 ευρώ.
Τα ακίνητα βρίσκονται σε πολυκατοικία επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα και προέρχονται από διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης. Την επισπεύδουσα αρχή αποτελεί η QQuant Master Servicer Μονοπρόσωπη Α.Ε.Δ.Α.Δ.Π., υπό την ιδιότητά της ως διαχειρίστριας απαιτήσεων.
Χαρακτηριστικά με τιμή 299.650 ευρώ πρόκειται να βγει σε πλειστηριασμό διαμέρισμα έκτου ορόφου, με εμβαδόν 215 τετραγωνικά μέτρα, το οποίο αποτελεί οριζόντια ιδιοκτησία σε πολυκατοικία που βρίσκεται επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα.
Το ακίνητο συνοδεύεται από ποσοστό συνιδιοκτησίας 140/1000 εξ αδιαιρέτου επί του οικοπέδου, συνολικής έκτασης 452 τετραγωνικών μέτρων, στο οικοδομικό τετράγωνο 12 της περιοχής.
………………………………………..
ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για όλους τους Δανειολήπτες !!!
ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ :
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_3.html
ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ 2023 ΚΑΤΑ ΤΩΝ SERVICERS
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/2023-servicers.html
ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ & ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/2015/11/blog-post_28.html
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_93.html
ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_41.html
STOP SERVICERS & FUNDS
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/nea-stop-funds-funds.html
YΠΕΡΒΑΣΗ 3ΣΕ1
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/31-240.html
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος !!!
Ειδικά, τώρα, με το νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας (ΚΠολΔ) και τον Πτωχευτικό Νόμο, που δεν συγχωρούν λάθη, ελαφρότητες και καθυστερήσεις και που δεν σας επιτρέπουν την πολυτέλεια να ελπίζετε σε θαύματα…..
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/120.html