Πλειστηριασμοί-Αίσχος: Πέταξαν ξανά στο δρόμο τον 83χρονο ΑμεΑ στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής!

Πλειστηριασμοί-Αίσχος: Πέταξαν ξανά στο δρόμο τον 83χρονο ΑμεΑ στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής!
69 / 100 SEO Score

Έναν εφιάλτη βιώνει ο 83χρονος Θεόφιλος Τζοχουνίδης και η σύζυγός του, οι οποίοι εκδιώχθηκαν εκ νέου από το σπίτι τους, το οποίο έχει βγει σε πλειστηριασμό, παρότι, όπως καταγγέλλουν, ο νόμος τους προστατεύει.

Το ντροπιαστικό περιστατικό, σημειώθηκε το πρωί στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής, με τον 83χρονο, την ώρα που επέστρεφε από αιμοκάθαρση, να αντικρίζει όλα τα υπάρχοντά του έξω από το σπίτι.

Μια καγκελόπορτα και μια δικαστική απόφαση του απαγόρευσαν να επιστρέψει στο σπίτι του, ενώ στο σημείο εκτυλίχθηκαν σοκαριστικές σκηνές, με την 82χρονη σύζυγό του να καταρρέει και να φωνάζει.

Τις εικόνες αυτές έφερε στη δημοσιότητα η κόρη του ζευγαριού, η οποία τραβούσε βίντεο με τα όσα συνέβαιναν και τα ανέβαζε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας έκκληση για βοήθεια.

«Πού θα πάμε; Μας βασανίζουν τόσο καιρό. Θα με πάρουν από εδώ μόνο για την Κηδεία μου. Δεν μπορώ να περπατήσω. Θα πεθάνω» έλεγε η ανήμπορη ηλικιωμένη: «Τίποτα άλλο δεν μας αφήσατε, έλεος του Θεού. Άπονοι άνθρωποι». Η οικογένεια καταγγέλλει ότι υπάρχει απόφαση δικαστηρίου που τους προστατεύει μέχρι το 2026.

φλογητα εξωση φλογητα εξωση2

Η υπόθεση του Θεόφιλου Τζοχουνίδη δεν είναι καινούργια, καθώς αυτή ήταν η τέταρτη φορά που προσπάθησαν να τον πετάξουν έξω από το σπίτι του.

Σε μια από τις προηγούμενες απόπειρες, μάλιστα, οι ηλικιωμένοι είχαν μείνει 56 μέρες στην αυλή τους αρνούμενοι να φύγουν.

Την τελευταία φορά που η ΕΛ.ΑΣ. τους έβγαλε έξω από το σπίτι τους είχαν συλληφθεί η κόρη και ο εγγονός του.

Τελικά συνελήφθησαν και χθες η συνομήλικη γυναίκα του 83χρονου, οι δύο κόρες του, 54 και 47 και ο εγγονός του 34.

Μήνυση εναντίον τους υπέβαλαν η δικαστική επιμελήτρια και 67χρονος, ο οποίος φέρεται να έχει αγοράσει το σπίτι και είναι αυτός που κάλεσε την αστυνομία.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για διατάραξη οικιακής ειρήνης, απειλή, απείθεια, βία κατά υπαλλήλου και δικαστικών προσώπων και παραβίαση νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Δείτε βίντεο από τη σημερινή επιχείρηση έξωσης:

ΠΗΓΗ

……………………

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ:

Ξεσηκωμός στα Φλογητά Χαλκιδικής: Θέλουν να πετάξουν στο δρόμο 81χρονο εγγυητή δανείου που έχασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό

Απεγνωσμένος ΑμεΑ εγγυητής: «Ο Τσίπρας πούλησε τη Μακεδονία και ο Μητσοτάκης τα σπίτια μας. Μας πετάνε στο δρόμο Σκοπιανοί!»

Πλειστηριασμοί-εξώσεις: Με τη συνδρομή της αστυνομίας πέταξαν στο δρόμο τον 81χρονο ΑμεΑ στα Φλογητά για να πάρει το σπίτι Σκοπιανός!

Ξεχειλίζει η οργή στα Φλογητά: Πάνω από 40 μέρες κοιμάται στη βεράντα ο ξεσπιτωμένος ΑμεΑ

Νέα νίκη του 82χρονου ΑμεΑ στα Φλογητά: Επέστρεψε στο σπίτι του ξανά!