Με 6 πλειστηριασμούς ξενοδοχείων βγαίνει ο Σεπτέμβριος

Με 6 πλειστηριασμούς ξενοδοχείων βγαίνει ο Σεπτέμβριος
65 / 100 SEO Score

Με 6 πλειστηριασμούς ξενοδοχείων τελειώνει ο Σεπτέμβριος

Με έξι ξενοδοχειακά ακίνητα που βγαίνουν στο σφυρί θα ολοκληρωθεί ο Σεπτέμβριος. Συγκεκριμένα, στις 23 του μήνα θα διενεργηθεί πλειστηριασμός για ξενοδοχείο στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο δήμο Δίου – Ολύμπου με αρχική τιμή στο 1.140.000 ευρώ.

Στην ίδια ημερομηνία θα διεξαχθούν άλλοι δύο πλειστηριασμοί. Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο δήμο Τριφυλίας θα βγει στο σφυρί ξενοδοχειακή μονάδα με τιμή εκκίνησης 575.000 ευρώ και στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στο δήμο Κέρκυρας θα γίνει ο πλειστηριασμός για ακίνητο με πρώτη τιμή στο 1.888.000 ευρώ.

Στις 25 του μήνα θα πραγματοποιηθεί ο πλειστηριασμός για ξενοδοχείο στην Περιφέρεια Θεσσαλίας στο δήμο Λίμνης Πλαστήρα με αρχική τιμή στις 437.450 ευρώ.

Τέλος, στις 30 Σεπτεμβρίου θα βγουν στο σφυρί δύο ξενοδοχειακά ακίνητα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο δήμο Πύδνας – Κολινδρού με τιμή εκκίνησης στις 255.000 ευρώ και στην Περιφέρεια Κρήτης στο δήμο Χερσονήσου με αρχική τιμή στο 1.614.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ

……………………………

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για όλους τους Δανειολήπτες !!!

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ :
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_3.html

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ 2023 ΚΑΤΑ ΤΩΝ SERVICERS
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/2023-servicers.html

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ & ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/2015/11/blog-post_28.html

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_93.html

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_41.html

STOP SERVICERS & FUNDS
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/nea-stop-funds-funds.html

YΠΕΡΒΑΣΗ 3ΣΕ1
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/31-240.html

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος !!!
Ειδικά, τώρα, με το νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας (ΚΠολΔ) και τον Πτωχευτικό Νόμο, που δεν συγχωρούν λάθη, ελαφρότητες και καθυστερήσεις και που δεν σας επιτρέπουν την πολυτέλεια να ελπίζετε σε θαύματα…..

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/120.html

yparxei lisi2