ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ: Επιτηδευμένα FAKE NEWS τα περί δήθεν «πρώην συνεργάτης του Αρτέμη Σώρρα» !!!
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ: Όσοι έχουν ασχοληθεί με την υπόθεση Σώρρα γνωρίζουν καλά ότι, όχι μόνο δεν υπήρξα ποτέ συνεργάτης του, αλλά, αντιθέτως, ήμουν ίσως ο πρώτος που κατήγγειλε και ξεμπρόστιασε τον Αρτέμη Σώρρα για τον αστικό μύθο των δήθεν 600 Δις, ενώ υπήρξα και μάρτυρας κατηγορίας στις εναντίον του ποινικές δίκες…..
Το απόγευμα της 08/12/2025, το διαδίκτυο κατακλύστηκε από ένα επιτηδευμένα ΑΘΛΙΟ, ΨΕΥΔΕΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ, που έτυχε αναπαραγωγής σε μεγάλα συστημικά ΜΜΕ (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, IEFIMERIDA, BAΝΚIΝGNEWS, κλπ), το οποίο παρουσιάζει τον Πρόεδρο του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, κο Κυριάκο Τόμπρα, ως δήθεν “ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ” του Αρτέμη Σώρρα.
Διευκρινίζεται, λοιπόν, προς κάθε κατεύθυνση, ότι, ο Κυριάκος Τόμπρας, όχι μόνο ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡTΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, αλλά, αντιθέτως, ήταν από τους πρώτους που τον κατήγγειλε και τον ξεμπρόστιασε, όσο ακόμη οι κυβερνήσεις της εποχής, τα ΜΜΕ και η ΤτΕ διευκόλυναν με την ανοχή τους στην δράση του, την διάδοση του αστικού μύθου των δήθεν 600 Δις, την ώρα που ο Κυριάκος Τόμπρας, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, υπήρξε ακόμη και μάρτυρας κατηγορίας στις εναντίον του Αρτέμη Σώρρα ποινικές δίκες.
Αποτελεί, λοιπόν, πραγματικά ΝΤΡΟΠΗ για συστημικά ΜΜΕ αυτού του βεληνεκούς, να διαδίδουν τέτοιου είδους πρωτοφανή και προδήλως επιτηδευμένα fake news, που αποδομούνται με μια απλή αναζήτηση στην Google.
Προς απόδειξη, παραθέτουμε κάποιους από τους σχετικούς συνδέσμους της πρόχειρης αναζήτησης που πραγματοποιήσαμε για την σύνταξη του παρόντος άρθρου:
-
- https://www.ereportaz.gr/o-ikonomologos-kiriakos-tompras-gia-to-fenomeno-sorra-ichitiko/
- https://filonoi.gr/2014/08/11/f-stis-hpa-erxetai-atakth-xreokopia/#more-194745
- https://www.youtube.com/watch?v=R74E8hci1Gw
- https://kinima-ypervasi.blogspot.com/2017/01/blog-post_94.html?m=0
- https://kinima-ypervasi.blogspot.com/2017/01/blog-post_40.html
- https://kinima-ypervasi.blogspot.com/2017/01/blog-post_55.html
- https://kinima-ypervasi.blogspot.com/2017/01/blog-post_93.html
- https://kinima-ypervasi.blogspot.com/2017/03/5.html
- https://kinima-ypervasi.blogspot.com/2017/01/blog-post_55.html
- https://kinima-ypervasi.blogspot.com/2016/10/blog-post_234.html
- https://www.scribd.com/doc/109068319/E-N-D-The-End?_gl=1*1kt7sgt*_gcl_au*ODg2ODMzMTg2LjE3NjM4MTIxNTk
Προς αποκατάσταση της αλήθειας παραθέτουμε την σχετική δήλωση του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΟΜΠΡΑ

Όσοι έχουν ασχοληθεί με την υπόθεση Σώρρα γνωρίζουν καλά ότι, όχι μόνο δεν υπήρξα ποτέ συνεργάτης του, αλλά, αντιθέτως, ήμουν ίσως ο πρώτος που κατήγγειλε και ξεμπρόστιασε τον Αρτέμη Σώρρα για τον αστικό μύθο των δήθεν 600 Δις, ενώ, παράλληλα, υπήρξα και μάρτυρας κατηγορίας στις εναντίον του ποινικές δίκες.
Ταυτόχρονα, τα ΜΜΕ και οι πρόθυμοι ηλίθιοι που δημοσίευσαν ή/και αναπαρήγαγαν ή/και ανάρτησαν στα social media και, έτσι, διέδωσαν το κατάπτυστο αυτό, ψευδές, συκοφαντικό και δυσφημιστικό για το πρόσωπό μου δημοσίευμα, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, τελούσαν από την πρώτη στιγμή σε γνώση της αλήθειας, την οποία πλαστογράφησαν επιτηδευμένα οι εμπνευστές του, προς τον σκοπό της εξυπηρέτησης των συμφερόντων που επιχειρούν ΜΑΤΑΙΑ να πλήξουν την ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ και τον ανένδοτο, ιερό της αγώνα για την αποκατάσταση του Κράτους Δικαίου και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος στην Πατρίδα μας.
Όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά γνωρίζουμε καλά, ότι, οι χορηγοί των ακριβοπληρωμένων rebranding Τσίπρα και Σαμαρά, τρέμουν στην ιδέα της καθόδου της Μαρίας Καρυστιανού στον πολιτικό στίβο, αφού τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που οι ίδιοι πληρώνουν, την δείχνουν να προηγείται ακόμη και από το άθροισμα των εξευτελιστικών ποσοστών που καταφέρνουν να συγκεντρώσουν και οι δυο μαζί πρώην Πρωθυπουργοί. Και επειδή τα ίδια αυτά συμφέροντα, γνωρίζουν επίσης καλά, ότι, η Μαρία Καρυστιανού είναι εν τέλει ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ από την ίδια την ιστορική συγκυρία και την βούληση του Ελληνικού Λαού, που την υποδέχεται σε όλη την επικράτεια με τις τιμές, τον σεβασμό και την αγάπη που δεν ευτύχησαν ποτέ να ζήσουν ούτε ακόμη οι πάλαι ποτέ μεγάλοι πολιτικοί άνδρες της χώρας, να κάνει το επόμενο βήμα, να πετύχει και να στείλει το σημερινό, διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας στα αζήτητα της ιστορίας και στα βαθύτερα μπουντρούμια των φυλακών, παίζουν μάταια, μαζί με το βρώμικο χρήμα τους, ακόμη και τα βρώμικα ρέστα τους, στην με κάθε τρόπο και μέσο αποδόμησή της.
Έτσι, λοιπόν, τους συμβουλεύω να σταματήσουν να πετάνε τα λεφτά τους και να ανασκευάσουν άμεσα τα ανωτέρω άθλια, επιτηδευμένα δημοσιεύματα και τις πάσης φύσης αναπαραγωγές και αναδημοσιεύσεις τους, αποκαθιστώντας την αλήθεια, προκειμένου να μην με αναγκάσουν να προβώ στις δέουσες νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου, για την αποκατάσταση της αλήθειας, της τιμής και της υπόληψής μου.
Αθήνα, 08/12/2025
Δρ. Κυριάκος Τόμπρας
Πρόεδρος Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ
