JAMAIS SYRIZA CHANNEL !!!

 01/12/2023    01 : 14 : 28
mhtsotakhs
70 / 100

Χρειάστηκαν 6 χρόνια και η παρακολούθηση ολόκληρης της δίκης Παππά-Καλογρίτσα στο ΑΕΔ, για να καταφέρω να αποκρυπτογραφίσω τι ακριβώς παίχτηκε στο παρασκήνιο του αποκαλούμενου Syriza Channel, που στην πραγματικότητα αποδείχθηκε JAMAIS Syriza Channel…….

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Με την αλήθεια να κρύβεται σε όσα φρόντισαν επιμελώς να μην ρωτήσουν τους μάρτυρες οι συγκατηγορούμενοι αντίδικοι, αλλά και σε όσα κατάφεραν, για καλή τους τύχη, να ξεπεράσουν στο ντούκου κατά την ακροαματική διαδικασία. Κλειδί του παρασκηνίου το χθεσινό βίντεο από το Νταβός, με κλειδαράδες τους μάρτυρες Στουρνάρα-Πανταλάκη-Τσάδαρη.

Όπως σε όλα τα καθωσπρέπει εγκλήματα, έτσι και εν προκειμένω, θριαμβεύει και πάλι το “Follow the Money”…….

Υπάρχουν δεν υπάρχουν…….

Ειδικά όταν δεν υπάρχουν, αλλά ο Τοτός και η παρέα του πρέπει να πιστέψουν ότι υπάρχουν……

Ιούλιος 2016….
Οι αρμοί του παρακράτους συνειδητοποιούν ότι η Attica Bank έχει ήδη δανείσει στον Καλογρίτσα 15.000.000€ για την χρηματοδότηση της συμμετοχής του στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες……
Βαράει συναγερμός και ενεργοποιείται η ΤτΕ, η οποία “καθαιρεί” την διοίκηση της τράπεζας και διορίζει νέο αφεντικό τον μάρτυρα στο Ειδικό Δικαστήριο (ΑΕΔ), Αθανάσιο Τσάδαρη……..
Ο μάρτυρας καταθέτει στο ΑΕΔ ότι πρώτη του αποστολή, με την ανάληψη των νέων καθηκόντων του στην τράπεζα, ήταν να μπλοκάρει κάθε περαιτέρω χρηματοδότηση του ομίλου Καλογρίτσα. Όχι μόνο για το κανάλι, αλλά και για τα έργα. Δλδ JAMAIS ΛΕΦΤΑ, JAMAIS ΚΑΝΑΛΙ, JAMAIS ΕΡΓΑ !!!
Κάπως έτσι, το τηλεοπτικό εγχείρημα Καλογρίτσα ξεμένει από χρήμα. Και την ώρα της απελπισίας, όχι μόνο για την ξεφτίλα που έρχεται, αλλά και για τα λεφτά που ήδη ξοδεύτηκαν και θα χανόταν, εμφανίζονται στο προσκήνιο οι Angel Investors από τα Lidl, οι Χούρι και ο Α2…..
Των οποίων ο ρόλος τελικά αποδεικνύεται ότι δεν ήταν άλλος από αυτόν της χαριστικής βολής…..

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΟ EDOLIO5 TOY ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ:

Όλα έχουν την εξήγηση τους με ήχο και εικόνα! Από την “δικαστική ασυλία” που δόθηκε απλόχερα από την κυβέρνηση στον Σάμερ Χούρι για να μην είναι στο ειδικό δικαστήριο μαζί με Παππά και Καλογρίτσα (έστω και ως μάρτυρας) κρατούσε τις σημειώσεις (!) του Μητσοτάκη στο ταξίδι στο Νταβός.

Του Άρη Σπίνου

Έχουμε αναφερθεί σε σχετικό ρεπορτάζ στην πρωτοφανή δικαστική ασυλία που απόλαυσε ο εμπλεκόμενος στην υπόθεση Καλογρίτσα, Σάμερ Χούρι. Πρόκειται για αυτόν που ο Καλογρίτσας, που βρίσκεται ήδη στο εδώλιο, ισχυρίστηκε ότι του έδωσε τα εκατομμύρια που χρειαζόταν για να πάρει την εγγυητική του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Παρά όμως αυτό τον ισχυρισμό κανένας από την οικογένεια Χούρι δεν κλήθηκε καν από την δικαιοσύνη όχι ως κατηγορούμενος αλλά έστω ως μάρτυρας. Φτάνει η ώρα όμως που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο όλα εξηγούνται.

Η πάμπλουτη οικογένεια των Χούρι ακολούθησε τον Μητσοτάκη στο ταξίδι του στο Νταβός (!) και μάλιστα ο Σάμερ Χούρι κρατούσε και σημειώσεις όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που παρουσιάζουμε και προβλήθηκε από την ΕΡΤ. Ούτε ως μάρτυρες λοιπόν προκειμένου έτσι να αποφύγουν την μήνυση για ψευδομαρτυρία όπως συνέβη με τον άτυχο οικονομικό τους διευθυντή Αντώνη Λιανό.

Είναι προφανές για όσους γνωρίζουν ότι ο Καλογρίτσας εκβιάστηκε κατά το στάδιο της ανάκρισης πως εάν συνεχίζει να ενοχοποιεί τον Σάμερ Χούρι τότε το εδώλιο δίπλα στον Πατέρα θα είχε και τον γιό του Ιωάννη Βλαδίμηρο, με ότι σημαίνει αυτό για την ταραγμένη υγεία του.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}