Η Επανάσταση των ΑΤΜs
Οι Έλληνες πολίτες έπρεπε να πονέσουν στη τσέπη του ώστε να αρχίσουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει εκεί έξω-με αφορμή τις επιδόσεις των ΑΤΜs της Τράπεζας Πειραιώς-ενώ παραμένουν ασυγκίνητοι όλα αυτά τα χρόνια μπροστά στη πραγματικότητα του αφανισμού του ελληνικού πληθυσμού (του αφανισμού των οικογένειών τους).
By Pendulum
Ήδη χιλιάδες Ελληνες και εκατομμύρια πολίτες σε όλο το κόσμο πλήρωσαν ακόμη και με τη ζωή τους την επιλογή τους να μην σκέφτονται και να μην αμφισβητούν το εκάστοτε “επίσημο” αφήγημα. Εκτός από τις ζωές θα χαθούν και εταιρίες, ακόμη και εταιρίες-κολοσσοί, λόγω της απουσίας γνώσης και ψυχραιμίας. Εξαιτίας λάθος χειρισμών και εκτίμησης από τη πλευρά της ιδιοκτησίας, η οποία θα μπορούσε να σπεύσει να παραδωθεί, να παραδώσει τις επιχειρήσεις, τις εταιρίες, τις μετοχές και τις συμμετοχές στο εμφανιζόμενο ως ισχυρό στρατόπεδο κι αυτό ενώ η μάχη βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ήδη μπορείς να παρατηρήσεις αυτόν τον διχασμό (και την απελπισία) σε ΜΜΕ της ιδιοκτησίας τους τα οποία προβάλλουν με διάθεση αυτοχειρίας όλα τα εργαλεία της Ατζέντας 2030 που αφορούν στον αφανισμό φυσικών υπάρξεων (δυτικής οικογένειας) αλλά και επιχειρήσεων. Η ανοησία είναι πρόδηλη και το μέγεθος του τιμήματος ανάλογα με αυτά που κατέχει κάποιος. Πρόκειται να αλλάξουν χέρια (λόγω φόβου και λανθασμένης εκτίμησης) μεγάλα τονάζ.
Σκέψου τον Έλληνα επιχειρηματία, εφοπλιστή, επενδυτή, νταλαβεριτζή να του στερήσουν τα χάρτινα δολάρια τα εσκομπαρικά ή τα αντίστοιχα ευρώ και να του πούνε από εδώ και στο εξής θα έχεις 6 δις σε CBDC, δλδ απίδια μάντολες, και όταν κάποια στιγμή θα του κόψουν το ρεύμα ή θα ρίξουν τους παγκόσμιους servers, για 42 ώρες, όλα τα περιουσιακά στοιχεία του ψαγμένου Ελληνάρα εφοπλιστή και επιχειρηματία (που αφήνει τα αγράμματα καλόπαιδα να γράφουν και να μυρικάζουν στις τηλεοράσεις για την κλιματική αλλαγή και τα λοιπά εργαλεία της Ατζέντας 2030) θα έχουν γίνει καπνός και ο 3-4 γενιές Έλληνας εφοπλιστής-επιχειρηματίας θα έχει μείνει ταπί και ψύχραιμος.
Σε 42 ώρες θα έχει χάσει τα πάντα ενώ στο μεταξύ δεν γνωρίζουμε εάν θα έχει προηγηθεί το αδόκητο επειδή ο -70 Νick Hard και ο Κικίλιας με τον Πάστορα Τσιόδρα τον εξαπάτησαν και εμβολιάστηκε. Αφού τον εξαπάτησαν ο Nick Hard που παραγγέλνει Σφακιανάκη όταν κάνει είσοδο σε νυχτερινούς ναούς και εστιατόρια πως να μην τον εξαπατήσει ο εργολάβος των Rockefellers που έχει συναρπαστική δράση στο ενεργητικό του. Λοιπόν έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα ανόητοι.
Σας πουλήσανε θάνατο και δεν φθάνει που τον αγοράσατε είστε και ευτυχισμένοι.
-Δεν θα σου ανήκει τίποτε και θα είσαι ευτυχισμένος…,
Κανείς από δαύτους δεν μπορεί να κατηγορήσει τον Dr. Klaus και το μεμετάκι του τον Υuval Harari για απουσία ειλικρίνειας. Οι εργολάβοι έχουν προειδοποιήσει χρόνια τώρα τους οξυδερκείς αναλώσιμους που ψηφίζουν Αυτιά, Μελέτη και τον πρωταγωνιστή της Λάμψης.
-Δεν θα σου ανήκει τίποτε και θα είσαι ευτυχισμένος, γιατί είσαι μεγάλος μακ…
Πάμε στη συνέχεια να ρίξουμε μια ματιά με πολλές πολλές επιφυλάξεις στην ανάλυση της δημοσιογράφου Efrat Fenigson που ακολουθεί και καθώς βρίσκονται στα σκαριά από τους παγκοσμιοποιητές τα περίφημα CBDCs [Central Bank Digital Currency], μία ακόμη επιχείρηση ελέγχου του άσκεφτου και γι΄αυτό το λόγο αναλώσιμου πληθυσμού.
Το CBDC-Central Bank Digital Currency, είναι ο λόγος που κάνω αυτό που κάνω σήμερα-γράφει η Fenigson.
Μετά την πανδημία του Covid, κατάλαβα ότι η επόμενη απειλή είναι η οικονομική, και μια τεχνοκρατική πολιτική νοοτροπία θα μας οδηγήσει σε ένα πολύ δρακόντειο μέλλον. Έτσι άρχισα να ενδιαφέρομαι για τα χρήματα, να μαθαίνω για το χρηματοπιστωτικό σύστημα (fiat), για τη νομισματική ιστορία και (ευτυχώς) ανακάλυψα το bitcoin.
Οι πολίτες των ΗΠΑ, καθώς και πολλές άλλες χώρες για αυτό το λόγο, ήδη επιτηρούνται οικονομικά βάσει του τρέχοντος συστήματος fiat.
Αλλά το (λιανικό) CBDC προσθέτει ένα άλλο επίπεδο ΕΛΕΓΧΟΥ που μπορεί να εφαρμοστεί πιο εύκολα μέσω τεχνολογικών μέσων.
Το λυπηρό είναι ότι διανοητικά, η αντίληψη της ελευθερίας έχει ήδη πληγεί από το κράτος, με τους ανθρώπους να θεωρούνται ένοχοι μέχρι να αποδειχθεί η αθωότητά τους, αντί για αθώοι μέχρι να αποδειχθεί η ενοχή τους – μέσω διαφόρων νομοθεσιών που κατέστησαν δυνατές μετά από “έκτακτες ανάγκες”. Και εμείς, οι άνθρωποι, αποδεχτήκαμε αυτή την υποβάθμιση των ελευθεριών μας για δεκαετίες, μέχρι που βρισκόμαστε σε ένα σημείο όπου φοβόμαστε τόσο πολύ αυτό το CBDC – αλλά το μεγαλύτερο μέρος του υπάρχει ήδη.
Αλλά, έχοντας πει όλα αυτά, δεν είμαι ποτέ από τους ανθρώπους που λένε «εντάξει, είναι πολύ αργά, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».
Γι’ αυτό έχω ξοδέψει χιλιάδες ώρες τα τελευταία 3-4 χρόνια για να εμβαθύνω τόσο πολύ στα προβλήματα, προκειμένου να ανακαλύψω ότι η καλύτερη λύση μας είναι το bitcoin.
Βλέπετε, δεν μπορείτε να κάνετε τους πολιτικούς να μην λανσάρουν το CBDC. Θα το κάνουν. Πρέπει να το κάνουν. Έχουν ατζέντες και αφεντικά να ευχαριστήσουν. Έχουν θέσεις να καλύψουν και δομή κινήτρων να ακολουθήσουν. Και επιπλέον, οι περισσότεροι από αυτούς είναι είτε διεφθαρμένοι είτε ηλίθιοι, ή και τα δύο.
Επίσης, δεν μπορείτε να περιμένετε από τους κεντρικούς τραπεζίτες να μην υποστηρίζουν κεντρικές λύσεις. Η ζωή τους, τα προς το ζην και τα συστήματα πεποιθήσεών τους βασίζονται πλήρως σε αυτόν τον τρόπο ύπαρξης.
Το μόνο πράγμα που μπορείτε να περιμένετε από αυτούς, με πολλή δημόσια πίεση και (κατά τη γνώμη μου) σπατάλη ενέργειας, είναι να απαλύνουν το πλήγμα. Έτσι, μπορεί να καταλήξετε με χονδρική CBDC και κάποια διατύπωση πρόσοψης για να σας πείσουν ότι δεν είναι τόσο άσχημα.