Δημήτρης Σκαρίπας: «Ταφόπλακα στο μνήμα των Τεμπών»
Αναμένοντας την έναρξη της δίκης για τα Τέμπη, ο Σπύρος Σουρμελίδης συνομιλεί στο στούντιο του militaire channel με τον κ.Δημήτρη Σκαρίπα, δικηγόρο που εκπροσωπεί οικογένειες θυμάτων.
Τι γίνεται με τις εκταφές θυμάτων που μετά την απεργία πείνας του Π.Ρούτσι, υποτίθεται ότι θα γίνονταν; Πως τις καθυστερούν και με ποια τεχνάσματα οδηγούνται στις καλένδες;
Γιατί όσοι επιθυμούν τη συγκάλυψη δεν θέλουν τις εκταφές;
Πως γίνεται συγγενείς να παίρνουν στα χέρια τους δύο διαφορετικές απαντήσεις για το πως χάθηκαν οι άνθρωποι τους;
Ο κ. Σκαρίπας μιλά για «την ταφόπλακα στο μνήμα των Τεμπών» και όπως θα διαπιστώσετε απ’ όσα αποκαλύπτει , ξέρει τι λέει .
Με τη συνέντευξη του ο κ. Σκαρίπας, βάζει στη θέση τους, πληροφορίες ,γεγονότα και εκτιμήσεις που έχουν δημιουργήσει ένα μείγμα υπερπληροφόρησης και παραπληροφόρησης, που προκαλεί σύγχυση και κόπωση στην κοινή γνώμη. Αυτό είναι και το ζητούμενο για όσους επιδιώκουν την συγκάλυψη.