ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 21-05-2023: Ξεπούλησαν τα κόκκινα δάνεια με συνταγή WEF

 29/03/2024    08 : 02 : 22
ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 21 05 2023 ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ WEF
70 / 100

Διαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS:

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΑΝΟΥ
Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Το ζήτημα των οφειλών προς την Ελλάδα από το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο παραμένει ανοιχτό ως απαράγραπτο χρέος, που αναζητά την ηθική ιστορική και νομική του δικαίωση.

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ
ΠΩΣ ΤΑ CHATBOTS ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Τα chatbot προσφέρουν τη δυνατότητα αυτοματοποίησης κουραστικών και χρονοβόρων εργασιών, όπως η σύνταξη τυποποιημένων αναφορών, τα πρακτικά συνάντησης και τα email.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
Τα δυο κόμματα Εξουσίας λοιπόν, μαζί με το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, έχουν ήδη αποφασίσει την συμμαχική κυβέρνηση της επόμενης ημέρας, προκειμένου να προχωρήσουν στην μοιρασιά του ορυκτού μας πλούτου στο Αιγαίο και το Κρητικό Πέλαγος!

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΛΠΗ – ΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;
Σε αυτές τις εκλογές της 21ης Μαΐου λέμε «ΟΧΙ» στον Μητσοτάκη, στον Τσίπρα και στον Ανδρουλάκη! «ΟΧΙ» στους τρεις εκφραστές του εθνομηδενισμού.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ
ΒΟΥΛΗ ΥΠΟ ΤΗΝ «ΔΑΜΟΚΛΕΙΟ ΣΠΑΘΗ» ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ
Η Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της 21ης Μαΐου καθώς και αυτή που θα προκύψει μετά το «δεύτερο ημίχρονο» του εκλογικού αγώνα, θα είναι εν τοις πράγμασι μια Βουλή περιορισμένης κυριαρχίας μιας και θα συνεχίσει να λειτουργεί υπό τη «Δαμόκλειο σπάθη» των δανειστών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ
Η επάνοδος της χώρας μας στο νομισματικό καθεστώς της δραχμής και η αναπόφευκτη έξοδός της από την Ευρωζώνη, όχι μόνο δεν θα επίλυε, αλλά θα επιδείνωνε τα υφιστάμενα δημοσιονομικά-οικονομικά της προβλήματα.

ΜΑΡΙΑ ΓΡΑΤΣΙΑ
ΕΝΤΑΓΜΕΝΟ ΣΤΗΝ «ΑΤΖΕΝΤΑ 2030» ΤΟΥ WEF ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΑ FUNDS
Όλοι οι Έλληνες, είτε ιδιώτες, είτε επιχειρήσεις, βιώνουν κάθε μέρα, πολλές φορές με τραγικές συνέπειες για τη ζωή των ίδιων και των οικογενειών τους, τα ελλείμματα αυτά της δικαιοσύνης.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
OΡΙΖΟΝΤΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ FLAT TAX 15%
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος τόνισε: «Δεν είμαι ούτε δεξιός, ούτε αριστερός, ούτε κεντρώος. Ζητώ την ψήφο όλων των Ελλήνων και ανήκω σε όλους τους Έλληνες», ο οποίος αναφέρθηκε στις 4 προτεραιότητες του κόμματός του.

ΑΡΙΑΔΝΗ ΝΟΥΚΑ
ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΑΖΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ FUNDS
Η γνωστή δικηγόρος Αριάδνη Νούκα υπογράμμισε την σημασία της δικαστικής απόφασης που βάζει «φρένο» στους πλειστηριασμούς των funds, με τους δικαστές να λαμβάνουν υπόψιν τη νομολογία του Αρείου Πάγου που έχει εκδοθεί για τα κόκκινα δάνεια.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΕΚΚΑΚΟΥ
ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ
Η μεταβολή επί το χείρον της συναλλαγματικής ισοτιμίας ελβετικού φράγκου / ευρώ εκτόξευσε, ως γνωστόν, τις οφειλές των συγκεκριμένων δανειοληπτών σε επίπεδα δυσθεώρητα και κατέστησε αδύνατη την εξυπηρέτηση των οφειλών.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ
Έρχεται ο «Τειρεσίας του Δημοσίου» με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης
Εκτός ρυθμίσεων χιλιάδες οφειλέτες!
Φοροσαφάρι της ΑΑΔΕ στα ελληνικά νησιά ενόψει θερινής σεζόν
Θέμα χρόνου η online σύνδεση Εφορίας με τις τράπεζες
Έξωση σε ακίνητα από τις πλατφόρμες τύπου Airbnb ζητά η Εφορία

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ
Σε ποιους επιχειρηματίες διέγραψαν 500.000.000 € κόκκινα δάνεια;
Αναλγησία των Funds: Στο μπαλκόνι κοιμάται εδώ και 2 εβδομάδες ο 81χρονος ΑμεΑ που ξεσπιτώθηκε στην Χαλκιδική!
Τράπεζες και funds: Αφού ληστέψαν τα νοικοκυριά έγιναν και… μεσίτες
Σε ποιους διέγραψαν οι servicers 1,12 δισ. ευρώ οφειλές;
Για τα μάτια του κόσμου η στήριξη στους ενήμερους δανειολήπτες από τους servicers!
Τόκοι από χρυσάφι για τις Τράπεζες: 500.000.000 € έσοδα θα ανακοινώσει η Eurobank μόνο για το Α΄ τρίμηνο!
Καμπανάκια της ΤτΕ για ιδιωτικό χρέος και επαγγελματικά ακίνητα
Τράπεζες: Κίνδυνος από τις επενδύσεις 2,9 δισ. ευρώ σε επαγγελματικά ακίνητα
Άμεση αποπληρωμή δανείων από επιχειρήσεις για να γλιτώσουν τα υπέρογκα τραπεζικά επιτόκια
Εκτοξεύτηκαν οι απάτες με κάρτες: 16 εκατ. ευρώ έχασαν οι Έλληνες το 2022!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ Ή ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟΥ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 21 05 2023 ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ WEF

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}