Υπέρβαση NEWS 25/09/2022: Χειρότεροι και από τις Τράπεζες οι πάροχοι ενέργειας

 29/03/2024    12 : 52 : 01
YNEWS 25092022 ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
67 / 100

Διαβάστε στην Υπέρβαση NEWS:

ΚΡΙΣΤΑΛΙΝΑ ΓΚΕOΡΓΚΙΟΒΑ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ!!!
Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, τονίζοντας πως θα βγουν «άνθρωποι στο δρόμο» παγκοσμίως, εκτός εάν ληφθούν μέτρα για την προστασία των πιο ευάλωτων από τον πληθωρισμό.

TEXNHTΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ
Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤO ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ (ΜΕΡΟΣ ΙΙ)
Η τεχνητή νοημοσύνη είναι ο μαγαζάτορας του μέλλοντος κι αυτό λόγω των υπερδεδομένων ή big data. Χάρη σε αυτά μπορεί να δημιουργήσει ένα εξαιρετικά λεπτομερές και ακριβές προφίλ για καθέναν από τους επισκέπτες οποιουδήποτε καταστήματος.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ
ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΣΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ
Η προκλητική ομιλία του Ερντογάν στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ όπου τόλμησε να κατηγορήσει την Ελλάδα για δήθεν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στον τομέα του μεταναστευτικού πρέπει να απαντηθεί όχι μόνο σε επίπεδο ενημέρωσης αλλά και στο ίδιο το πεδίο.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Α.Ε.
Βοά ο τόπος, αλλά όχι τα μπουκωμένα ΜΜΕ, για τους πλειστηριασμούς που ξεσπιτώνουν χιλιάδες οικογένειες και βάζουν λουκέτο σε χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, βγάζοντας στο σφυρί εκτός από τους βιοτεχνικούς χώρους και τα μαγαζιά τους, ακόμα και τα εργαλεία της δουλειάς τους!!!

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΧΙΟΝΗΣ
Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ
Τις εξαγγελίες των πολιτικών αρχηγών στην ΔΕΘ αλλά και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας ανέλυσε ο καθηγητής Οικονομικών του Δημοκρίτειου Θράκης, Διονύσης Χιόνης.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΡΚΙΔΗΣ
ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
O πρόεδρος του ΕΒΕΠ, Βασίλης Κορκίδης, σημείωσε πως δεν αρκούν μόνο οι κυβερνητικές εξαγγελίες για επιδοτήσεις ώστε να ξεπεράσει η κοινωνία την ενεργειακή κρίση.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ
ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
Ο Συνήγορος του Καταναλωτή, κ. Λευτέρης Ζαγορίτης παρέδωσε στον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Κωνσταντίνο Τασούλα την Ετήσια Έκθεση της Ανεξάρτητης Αρχής για τα πεπραγμένα του 2021.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ
ΔΕΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΑΡΟΧΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ MWh ΜΕ 454 € ΚΑΙ THN ΜΕΤΑΠΩΛΟΥΝ ΜΕ 790 €
Σκληρή κριτική εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, στην κυβέρνηση αναφορικά με την προκλητική κερδοσκοπία των παρόχων ενέργειας σε περίοδο κρίσης, αλλά και την εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων.

ΑΡΗΣ ΣΠΙΝΟΣ
ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΑΤΕ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ 6.000.000 ΕΥΡΩ ΣΕ 59 ΠΕΛΑΤΕΣ
Στο Β’ Πενταμελές Εφετείο Αθηνών θα εκδικαστεί η έφεση που άσκησε ο πρώην διευθυντής της Αγροτικής Τράπεζας, Αθανάσιος Τζουβάρας, για την ακύρωση της απόφασης του Γ’ Τριμελούς Εφετείου Αθηνών επί κακουργημάτων με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 8 ετών.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ
12 ΝΕΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ
Συνεχίζονται οι δικαιώσεις των δανειοληπτών της Υπέρβασης, αφού 19 ακόμη Δανειολήπτες και εγγυητές της Υπέρβασης, αντί να παραδοθούν στις εκβιαστικές τραπεζικές ρυθμίσεις και τον νέο πτωχευτικό νόμο, προσέφυγαν στην Δικαιοσύνη, δικαιώθηκαν και έτσι έσωσαν την περιουσία τους από πλειστηριασμούς, ρευστοποιήσεις και κατασχέσεις!!!

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ
Μπόνους μέχρι 2000 ευρώ στους πολίτες που καταγγέλλουν φοροδιαφυγή στην ΑΑΔΕ !!!
Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών διέγραψε το πρόστιμο των 300.000.000 ευρώ για φοροδιαφυγή στον Α. Βγενόπουλο !!!
Όλες οι ρυθμίσεις που θα περιλαμβάνει το μίνι-ασφαλιστικό
Ποιοι εργοδότες κερδίζουν έκπτωση 40% στις ασφαλιστικές εισφορές
Εμπαιγμός με τις αποζημιώσεις από την «Αττική Οδό»: Απορρίπτονται σωρηδόν και αναιτιολόγητα

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ
Δικαστική απόφαση έβγαλε δανειολήπτρια εκτός του Νόμου Κατσέλη με αποδεικτικά στοιχεία τις αναρτήσεις της στο Facebook !!!
Νέα δικαστικά «χαστούκια» στις τράπεζες για την κλοπή με τον υπολογισμό τόκων βάσει 360 ημερών αντί 365
Έτοιμα τα ξένα funds να εκμεταλλευτούν όλες τις πτυχές του νέου Πτωχευτικού
Υπερκέρδη από τα κόκκινα δάνεια για τα Funds: Τα πήραν στο 2-3% της αξίας και κουρεύουν το πολύ το 30%
Χωρίς σταματημό χτυπούν τα σφυριά: 1.300 πλειστηριασμοί, κατασχέσεις και εκδόσεις διαταγών πληρωμής έγιναν το 1ο εξάμηνο στα Δωδεκάνησα
Ξεσηκωμός στη Λάρισα για την ματαίωση πλειστηριασμού μονογονεϊκής οικογένειας
Μετά την συρρίκνωση των Τραπεζικών καταστημάτων, εξαφανίζονται και τα ATM !!!
Η Τράπεζα Πειραιώς κλείνει δύο καταστήματα στην πόλη των Χανίων
Κόκκινα δάνεια: Οι κρατικές εγγυήσεις στον «Ηρακλή» φέρνουν δημοσιονομικά… χαστούκια
Χρυσές δουλειές κάνει η Eurobank με τα ακίνητα
Τον νόμο στα χέρια τους παίρνουν οι καταθέτες στον Λίβανο, απαιτώντας τα λεφτά τους !!!

 

Διαβάστε εδώ αναλυτικά ολόκληρη την Υπέρβαση NEWS

 

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 25/09/2022 | Χειρότεροι και από τις Τράπεζες οι πάροχοι ενέργειας !!!

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}