Νέα κόλπα για εξώσεις: Έβγαλαν το ρολόι του νερού από το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού για να την αναγκάσουν να φύγει

 29/03/2024    12 : 09 : 25
ρολοι κολοβου
64 / 100

Αφαίρεσαν το ρολόι της ΕΥΔΑΠ από το σπίτι της Ι. Κολοβού!

Το πρωί της Παρασκευής, αφαιρέθηκε το ρολόι της ΕΥΔΑΠ και διακόπηκε η παροχή νερού στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού, στου Ζωγράφου, παρόλο που είχε πληρώσει όλους τους λογαριασμούς. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για το σπίτι που είχε βγει «στο σφυρί» και ο ξεσηκωμός που προκλήθηκε απέτρεψε την έξωση, ενώ ήδη με τη συμβολή της λαϊκής αλληλεγγύης η συνταξιούχος συγκεντρώνει χρήματα προκειμένου να επαναγοράσει το σπίτι της.
Σε άμεση επικοινωνία που είχε με την ΕΥΔΑΠ ο Ανδρέας Καραβίδας, δημοτικός σύμβουλος Ζωγράφου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα, του απάντησε ότι η εταιρεία που έχει πάρει το σπίτι ζήτησε από την ΕΥΔΑΠ να αφαιρεθεί το ρολόι, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας.

Η Ιωάννα Κολοβού δήλωσε στο «902.gr» ότι «πρόκειται για ένα απάνθρωπο μέσο πίεσης» από την εταιρεία, προκειμένου να την αναγκάσει να φύγει από το σπίτι της.

Σε παρέμβαση στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κ. Σκρέκα, προέβη ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος στον Νότιο Τομέα Αθήνας, μόλις έγινε γνωστό το απαράδεκτο γεγονός, απαιτώντας να αναλάβει η κυβέρνηση την ευθύνη της και να αποκατασταθεί άμεσα η παροχή νερού στην χαμηλοσυνταξιούχο. Σε άμεση απάντηση, την Παρασκευή το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι από φορείς και σωματεία της περιοχής, ενώ μετά τις αντιδράσεις και μπροστά στην κινητοποίηση οι αρμόδιοι επανασύνδεσαν το ρολόι.

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}