Με πρόσχημα τα fake news θέλουν να ελέγξουν την πληροφόρηση

 28/03/2024    08 : 45 : 45
μμε
67 / 100

Την αντιμετώπιση των αντίθετων απόψεων τις οποίες θα χαρακτηρίζουν ως «Fake News» θέτουν ως πρώτη προτεραιότητα στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, όπου οι διεθνιστικοί κύκλοι και ο εκφραστής τους Κλάους Σβαμπ, αποφασίζουν για το μέλλον των δυτικών κοινωνιών.

Ο Κλάους Σβαμπ λόγω προβλημάτων υγείας απέχει από την ενεργό συμμετοχή, έχει όμως επιβάλλει την ατζέντα του, την οποία και διαχειρίζονται οι «προστατευόμενοί» του από τους τομείς της πολιτικής, της δημοσιογραφίας και των επιχειρήσεων. Άτομα με επιρροή που θεωρούν τον Κλάους Σβαμπ ως τον «μέντορά» τους.

Συγκεκριμένα ο Brian Stelter, πρώην επικεφαλής ανταποκριτής μέσων ενημέρωσης για το CNN και οικοδεσπότης του προγράμματος του CNN, με τον διεθνιστή Seth Moulton, Δημοκρατικό βουλευτή των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, και τον Πρόεδρο και Εκδότη των New York Times, Arthur Gregg Sulzberger είπαν πως «ο κίνδυνος της παραπληροφόρησης είναι είναι παρών και σαφής».

«Η παραπληροφόρηση στο ευρύτερο σύνολο της παραπληροφόρησης, της συνωμοσιολογίας, της προπαγάνδας, αυτό που ονομάζεται “πιασάρικο”, ξέρετε, ο ευρύτερος συνδυασμός κακών πληροφοριών, -αυτό καταστρέφει το οικοσύστημα πληροφοριών .

Αυτό που δέχεται επίθεση είναι η εμπιστοσύνη».

Mάλιστα ο Δημοκρατικός βουλευτής Seth Moulton είπε πως «οι Ευρωπαίοι είναι πολύ πιο μπροστά στην αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης από εμάς στις ΗΠΑ».

Mέσω του χαρακτηρισμού παραπληροφόρηση οι διεθνιστικοί κύκλοι που επιχειρούν να ελέγξουν την παγκόσμια εξουσία, προσπαθούν να αποβάλουν και να εκτοπίσουν την οποιαδήποτε αντίθετη άποψη η οποία θα μπορούσε να καταστρέψει το συλλογικό προγραμματισμό των συνειδήσεων των ανθρώπων.

Με την μέθοδο της πάταξης της παραπληροφόρησης επιτυγχάνουν να φιμώσουν την ελευθερία του τύπου και την ελευθερία της έκφρασης. Κάτι που εν πολλοίς το έχουν καταφέρει ήδη.

Πισωγύρισμα για αυτούς ήταν η απόκτηση του Twitter από τον Έλον Μασκ ο οποίος είναι οπαδός της ελευθερίας της έκφρασης και πλέον οι πολιτικές αυτές έχουν υποστεί σοβαρό πλήγμα

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}