(Βίντεο) Οι εικόνες Ισπανίας είναι εδώ: Η Αστυνομία πετάει έξω από το ξενοδοχείο τον ιδιοκτήτη του, κατ’ εντολή του δικαστικού επιμελητή

 29/03/2024    12 : 36 : 43
καστορια
64 / 100

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση έξω από το ξενοδοχείο “Αιολίς” της Καστοριάς, προκειμένου να συνδράμει στο “έργο” του δικαστικού Επιμελητή για την έξωση του ιδιοκτήτη απο το ξενοδοχείο του.

Πρόκειται για μιά μικρή μονάδα “μπουτίκ” που βρίσκεται στο κέντρο της Καστοριάς. Η επιχείρηση της αστυνομίας ξεκίνησε το μεσημέρι οταν ο ιδιοκτήτης και η οικογενειά του ταμπουρώθηκαν στο κτίριο υποστηρίζοντας οτι η υποθεσή τους δεν έχει τελεσιδικήσει. Τελικά οι άνδρες της ΟΠΚΕ εισέβαλαν στο κτίριο και έβγαλαν δια της βίας τον ιδιοκτήτη περνώντας τους ακόμη και χειροπέδες. Τα πλάνα απο την ιστοσελίδα Μπέτσκας είναι χαρακτηριστικά.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σόκ στην Καστοριά σε μια περίοδο που οι επιχειρήσεις γούνας βρίσκονται εδω και 3 χρονια σε οικονομική απραξία πρώτα με τον covid και στην συνέχεια με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Σ Κουταβας

………………………………………………….

Σοκαριστικές εικόνες εξελίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην Καστορία. Αστυνομικές δυνάμεις κλήθηκαν σε μία μικρή ξενοδοχειακή μονάδα στο κέντρο της πόλης προκειμένου να συνδράμουν στο «έργο» του δικαστικού Επιμελητή για την έξωση του ιδιοκτήτη από της επιχείρησή του. Ο ιδιοκτήτης και η οικογένειά του αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν στο κτίριο υποστηρίζοντας ότι η υπόθεσή του δεν έχει τελεσιδικήσει. Τελικά οι άνδρες της ΟΠΚΕ εισέβαλαν στο κτίριο και έβγαλαν δια της βίας τον ιδιοκτήτη περνώντας του ακόμη και χειροπέδες.

 


 

ΠΗΓΗ

…………………………………………………………………..

Την αστυνομική βία και καταστολή επιστράτευσε για μία ακόμη φορά η κυβέρνηση προκειμένου να υλοποιήσει την πολιτική των κατασχέσεων.

Συγκεκριμένα, αργά το απόγευμα βράδυ της Πέμπτης στην Καστοριά, οι αστυνομικές δυνάμεις κλήθηκαν σε μία μικρή ξενοδοχειακή μονάδα στο κέντρο της πόλης προκειμένου να συνδράμουν στο «έργο» του δικαστικού Επιμελητή για την έξωση του ιδιοκτήτη από της επιχείρησή του. Ο ιδιοκτήτης και η οικογένειά του αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν στο κτίριο υποστηρίζοντας ότι η υπόθεσή του δεν έχει τελεσιδικήσει. Τελικά οι άνδρες της ΟΠΚΕ εισέβαλαν στο κτίριο και έβγαλαν δια της βίας τον ιδιοκτήτη περνώντας του ακόμη και χειροπέδες.

Σε σχόλιό του ο Δημοτικός Σύμβουλος Καστοριάς με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, Γιώργος Τίγκας τονίζει:

«Καταδικάζουμε την Αστυνομική επίθεση που ασκήθηκε σε βάρος συμπολίτη μας κατά τη διάρκεια κατάσχεσης της επιχείρησής του. Η βία που ασκήθηκε θυμίζει το δόγμα “αποφασίζομεν και διατάσσομεν”. Το γεγονός αυτό αποτελεί συνέχεια του μπαράζ καταστολής και τρομοκρατίας που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση εδώ και μήνες.

Καλούμε τον λαό της Καστοριάς να περιφρουρήσει τα δημοκρατικά του δικαιώματα, να μη νομιμοποιήσει στη συνείδηση του την τρομοκρατία και την καταστολή.»

ΠΗΓΗ

……………………………………………………..

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΞΩΣΗΣ:

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}