Payzy: Μπαίνει στις ηλεκτρονικές πληρωμές ο ΟΤΕ

 27/03/2023    07 : 18 : 18
οτε τσαμαζ
68 / 100

Στην αγορά των ηλεκτρονικών συναλλαγών μπαίνει ο όμιλος ΟΤΕ με τη νέα εφαρμογή για κινητά payzy, που αλλάζει τον τρόπο που ο κόσμος πραγματοποιεί τις συναλλαγές του, προσφέροντας μια ολιστική ψηφιακή λύση, για όλους τους χρήστες ανεξαρτήτως της εταιρείας που είναι συνδρομητές και θέλουν ευελιξία και απλότητα στην καθημερινότητά τους.

Μεταδίδει το insider.gr

Μέσω εφαρμογής στο κινητό (iOS&Android), ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει έναν ελληνικό IBAN λογαριασμό, να εκδώσει χρεωστική VISA κάρτα (ψηφιακή ή/καιφυσική) και να κάνει όλες τις αγορές του σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα με ασφάλεια, ενώ μπορεί να πληρώσει και τους λογαριασμούς.

Όπως αναφέρθηκε στην παρουσίαση, κατά την περίοδο Ιουνίου-Δεκέμβριου 2021 από τα τερματικά της COSMOTE Payments, φυσικά και ηλεκτρονικά, πραγματοποιήθηκαν 9,2 εκατ. συναλλαγές, με αξία 226 εκατ. ευρώ. Αντίστοιχα, την περίοδο Ιανουαρίου – Αυγούστου 2022 έχουν πραγματοποιηθεί 25,9 εκατ. συναλλαγές, με αξία 679 εκατ. ευρώ, και η COSMOTE Payments εκκαθαρίζει για όλα τα κανάλια του ομίλου ΟΤΕ μηνιαίως πάνω από 3 εκατ. συναλλαγές.

Ο κύκλος εργασιών της από αυτή τη δραστηριότητα και μόνο θα ξεπεράσει τα 7 εκατ. ευρώ για το 2022. Αυτό επιτρέπει στον όμιλο ΟΤΕ να επιτύχει αντίστοιχες συνέργειες μείωσης λειτουργικού κόστους.

«Στον όμιλο ΟΤΕ προσαρμοζόμαστε συνεχώς στα νέα δεδομένα της ψηφιακής εποχής. Σημαντικό κομμάτι της στρατηγικής μας είναι να μπαίνουμε σε νέες αγορές και, με τη δύναμη της τεχνολογίας, να δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας. Όραμά μας είναι να μετατρέψουμε τον όμιλο ΟΤΕ σε έναν digital services provider που δεν θα παρέχει μόνο τηλεπικοινωνίες και κορυφαία συνδεσιμότητα στον πελάτη, αλλά σύγχρονες λύσεις τεχνολογίας. Σε αυτό πλαίσιο κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα, και με το payzy by COSMOTE μπαίνουμε δυναμικά στην αγορά των ηλεκτρονικών συναλλαγών και στις υπηρεσίες πληρωμών μέσω κινητού», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ.

Εκτός από αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά, η εφαρμογή περιλαμβάνει και καινοτόμες λειτουργικότητες που δεν έχουν καμία χρέωση, όπως η δυνατότητα του χρήστη να ανταλλάσσει χρήματα με τους φίλους του μέσω chat, άμεσα, μέσω του Chat &Pay. Μπορεί ακόμα να μοιράζεται κοινά έξοδα με τους δικούς του ανθρώπους μέσω του Split it. Για παράδειγμα μπορεί να μοιράζεται τα έξοδα με τους φίλους του ή την οικογένειά του στο φαγητό, στο σινεμά, σε ένα ταξίδι. Και όλα αυτά μέσα από το κινητό, σε μια μόνο εφαρμογή.

Ανταποδοτικό πρόγραμμα

Το payzy αποτελεί τη μοναδική εφαρμογή στην ελληνική αγορά που ανταμείβει με χρήματα τον χρήστη, τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει όποτε θέλει και όπου θέλει. Έτσι ο χρήστης κερδίζει χρήματα, όσο περισσότερο χρησιμοποιεί την εφαρμογή.

Είναι εξολοκλήρου ψηφιακό και απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες καταναλωτές, ανεξάρτητα από τον τηλεπικοινωνιακό τους πάροχο. Ο χρήστης μπορεί να τα πληρώνει όλα και όλους από το κινητό του, ενώ δεν υπάρχει προμήθεια κατά την φόρτιση του ΙΒΑΝ λογαριασμού του. Είναι διαθέσιμο στο Google Play και το App Store.

Επίσης οι συνδρομητές κινητής COSMOTE, με κάθε νέα εγγραφή στο payzy, κερδίζουν απεριόριστα data για 1 μήνα.

Καινοτόμες λειτουργικότητες

To Chat&Pay είναι μια καινοτόμα λειτουργικότητα του payzy, με την οποία ο χρήστης μπορεί να ανταλλάσσει χρήματα με τους φίλους του -που έχουν επίσης payzy- μέσω chat, άμεσα και χωρίς χρέωση.

Συνδυάζοντας την επικοινωνία με την ανταλλαγή χρημάτων σε μία λειτουργικότητα, ο χρήστης μπορεί να συνδεθεί με τους φίλους του για να ανταλλάξουν στη στιγμή μηνύματα και φωτογραφίες και ταυτόχρονα να ζητήσουν ή να στείλουν χρήματα ο ένας στον άλλον, μέσω chat.

Με την υπηρεσία Split it, ο χρήστης μοιράζεται αυτόματα τα κοινά έξοδα με την παρέα, την οικογένεια ή τους φίλους του. Ένα έξοδο όπως μια επίσκεψη σε μουσείο ή ακόμα και τα κοινόχρηστα μπορούν να μοιραστούν ισομερώς ή με ακριβές ποσό ανά άτομο, με την διαδικασία να είναι πολύ εύκολη.

«Το payzy by COSMOTE έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που ο κόσμος κάνει τις συναλλαγές του. Προσφέρει την πιο σύγχρονη, την πιο ψηφιακή, την πιο social και φιλική προς το χρήστη εμπειρία στις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Μια πρωτοποριακή fintech λύση, που σχεδιάστηκε με την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία που διέπει τις υπηρεσίες COSMOTE», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της COSMOTE Payments Χρήστος Φουσκούδης.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}