Oι νομοί της Ελλάδας με την υψηλότερη αποχή αποτελούν προορισμούς για σκεπτόμενους πολίτες…

 23/06/2024    02 : 59 : 39
ekloges
70 / 100

Kαθώς οι Έλληνες πολίτες διαπίστωσαν ποιοι ζητούσαν τη ψήφο τους, τον ρόλο τους και κυρίως το κοινό αφήγημα που υπηρετούν (την ατζέντα απομείωσης του δυτικού πληθυσμού με κύριο στόχο την “κοστοβόρα” δυτική οικογένεια) επέλεξαν να απέχουν από τις εκλογές.

Aνάλυση George Orwell

Μάλιστα οι νομοί με τη μεγαλύτερη αποχή θα μπορούσαν να αποτελούν προορισμό για σκεπτόμενους ανθρώπους καθώς ελπίζεις να συναντήσεις εδώ ανθρώπους που γνωρίζουν τι συμβαίνει στο δυτικό κόσμο και το ρόλο των σημερινών κομμάτων.

Η αποχή πάνω από 60% αποτελεί επίσης ένα χαστούκι στο σαθρό μηντιακό σύστημα της μεταπολίτευσης.

Υπάρχουν νομοί της Ελλάδος στους οποίους οι πληθυσμοί δεν δίνουν δεκάρα για τα χαζοκάναλα και τις μεγάλες ιστοσελίδες και εφημερίδες. Δεν επηρεάζουν κανένα-πέρα από την σχέση διαπλοκής που αναπτύσσουν με τους εκάστοτε κυβερνώντες.

Οσο για τα αποτελέσματα- που λάβετε υπόψη σας ότι θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί των εκλογών όπως τα εμβόλια προηγήθηκαν της κατασκευασμένης πανδημίας- αντανακλούν ακριβώς την ποιότητα του πολιτικού προσωπικού και την εξάρτησή του από τα Ιδρύματα που τους ανήκει ο κόσμος και του οποίου τη (παγκόσμια) διακυβέρνηση επιχειρούν διά μέσω του WEF.

Oπως πολύ νωρίς είχε επισημάνει το Κουρδιστό Πορτοκάλι ο Κασσελάκης για παράδειγμα είναι 110% Μητσοτάκης και αυτό αποτυπώθηκε. Υπηρετούν την ίδια Ατζέντα-τα ίδια Ιδρύματα.

Είχε πολύ δίκιο ο συντάκτης της Εφημερίδας Δημοκρατία για όσα έγραψε για τον Κασσελάκη ο οποίος εν μέσω Γενοκτονίας ασχολείται με lifestyle εμφανίσεις-χάντρες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς.

Ποια Αριστερά και απίδια μάντολες; Η Αριστερά δεν είναι παρά μία παγκόσμια ΜΚΟ του Soros και των γνωστών δύο-τριών άλλων Ιδρυμάτων. Από το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ, ως τον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη και την αριστερή Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη και την Αριστερά του προπαγανδιστή του εμβολιασμού Κουτσούμπα και πάει λέγοντας.

Όσο έγραψε στην ανάρτησή του ο δημοσιογράφος της Δημοκρατίας Γιώργου Χατζηδημητρίου αποτελούν την εξήγηση του γιατί ενώ η ΝΔ έχασε 13% σε ένα χρόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και τα λοιπά (δήθεν αριστερά) γκρουπούσκουλα δεν είδαν τα ποσοστά τους να ανεβαίνουν.

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Χατζηδημητρίου για τον Κασσελάκη και το συμβάν στο γεύμα με τους δημοσιογράφους είχε ως εξής:

«Καθένας είναι γιος του μπαμπά του!

Μας έβγαλε για ένα κρασί, στην Αδάμαντος στο Θησείο κάτω απ΄ την Ακρόπολη, εμάς που καλύπτουμε το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα Σάββατο μεσημέρι, παραμονές της κάλπης ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αφήνω στη μπάντα που ήρθε με μιάμιση ώρα καθυστέρηση, έδωσε το σκυλί του στον σύζυγο και κάθησε δίπλα στις τηλεοράσεις. Λες κι εμείς οι εφημεριδάδες, είμαστε τίποτε αργόσχολοι παρακατιανοί… Κι αφήνω όσα είπε και είναι off για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και τις διαθέσεις του να γα@@@ το εναπομείναν σύμπαν…

Έρχεται και στο τραπέζι μας κάποια στιγμή και τον ρωτάω, αν ο επιδεικτικός τρόπος του, να δείχνει δηλαδή τα πανάκριβα σπίτια του την ώρα που ο κόσμος δεν ημπορεί να σταθεί πουθενά συνάδει με το Ήθος της Αριστεράς που αυτός επικαλείται.

«Είσαι μ@@@@ς!» μου απαντά. «Άντε γ@@@ ρε φλώρε. Μ@@@@ς είσαι και φαίνεσαι» του λέω κι εγώ και σηκώθηκε κι έφυγε θυμωμένος δείχνοντας τα όριά του και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος…

Υ.Γ: Για να μην παρεξηγηθώ και νομίσει κανείς πως είμαι εξαίρεση- που όντως είμαι!.. Την προσφώνηση «μ@@@@ς», «είσαι μ@@@@ς» ή «λες μ@@@@ς», την είχε πολλές φορές χρησιμοποιήσει νωρίτερα και για άλλους συναδέλφους. Απλά εγώ δεν το ανέχτηκα.

Υ.Γ2: Ήρθε μετά στην αποχώρησή του να με χαιρετήσει ενοχικά λέγοντας «γειά σου αριστερόμετρο». Τον έγραψα στ’ αρ@@@@ μου. Έστριβα επιμελώς το τσιγαράκι μου εκείνη την ώρα».

Η “ελληνική” αποχή από τις Ευρωεκλογές 2024 άγγιξε το 60%- σε κάποιους νομούς το ξεπέρασε και φλέρταρε με το 70%

Αυτοί οι νομοί της χώρας αποτελούν πλέον προορισμό για σκεπτόμενους ανθρώπους. Εάν υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να γεννηθεί κάτι νέο από εδώ θα ξεκινήσει.

Από τη Λακωνία, τη Κεφαλλονιά, τη Φλώρινα, τα Δωδεκάνησα.

Το υψηλότερο ποσοστό αποχής καταγράφεται στην εκλογική περιφέρεια της Φλώρινας με 74%, ενώ πάνω από 70% είναι και σε Κεφαλληνία και Λακωνία.

Δεν προσήλθε επίσης στις κάλπες σχεδόν το 67% των εγγεγραμμένων σε Δωδεκάνησα, Λέσβο και Ευρυτανία, ενώ υψηλά είναι τα αντίστοιχα ποσοστά και σε Δυτική Αττική (62,55%) και Α’ Αθηνών (60,70%)..

ΠΗΓΗ-Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}