Φουντώνει η οργή των πολιτών για τα κόκκινα δάνεια: Διαδήλωση έξω από τα γραφεία της DoValue

 14/04/2024    04 : 59 : 34
διαδηλωση dovalue
64 / 100

Διαδήλωση έξω από τα γραφεία της DoValue: «Δεν θα αφήσουμε να χαθεί κανένα σπίτι από τα κοράκια»!

Πραγματοποιήθηκε χθες κινητοποίηση στην εταιρεία διαχείρισης κόκκινων δανείων Dovalue από συνδικάτα και οικογένειες που βρίσκονται μπροστά στον κίνδυνο να χάσουν τα σπίτια τους.

Όπως αναφέρει το ΠΑΜΕ «η εταιρία μετά από αρκετή ώρα και μετά από την πίεση των διαδηλωτών, δέχτηκε αντιπροσωπία των οφειλετών και των συνδικάτων. Στην συζήτηση οι αρμόδιοι του fund, με λυμένα τα χέρια από νομοθετικό οπλοστάσιο που τους λύνει τα χέρια να αρπάζουν τον μόχθο του λαού, λειτούργησαν με βάση τα δεδομένα των δανείων, των αγορών και των επιτοκίων».

Σημειώνει ότι, «οι οφειλέτες συνάδελφοι από την μεριά τους εκθέσανε την κατάσταση την οποία έχουν περιέλθει, τη συνεχή κοροϊδία, εμπαιγμό, και εκβιασμούς που δέχονται, την προσπάθεια που κάνουν για να ρυθμίσουν τα δάνεια τους με λογικές δόσεις που να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Οι διαχειριστές της αγωνίας αυτών των ανθρώπων, είπαν ότι θα εξετάσουν τις περιπτώσεις και θα απαντήσουν σύντομα στο αίτημα για αναστολή των πλειστηριασμών και ρύθμιση των δανείων με βάση τις δυνατότητες που έχουν οι οφειλέτες».

«Καλούμε όλα τα συνδικάτα να είναι σε εγρήγορση και ετοιμότητα για να απαντήσουμε μαζικά όποτε χρειαστεί ώστε να μη χαθεί κανένα σπίτι από τα κοράκια. Καλούμε επίσης όποιος βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο να χάσει το σπίτι του» να απευθυνθεί στο ΠΑΜΕ.

«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», καταλήγει.

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}