.

Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

ΕΤΣΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΛΩΤΕΣ !!!

 Συνεχίζουν να ρημάζουν τα αυτοκίνητα από πυλωτές πολυκατοικιών οι συμμορίες με την μέθοδο του σπρωξίματος. Στο αποκαλυπτικό βίντεο που μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, η κάμερα από την είσοδο της πολυκατοικίας αποκαλύπτει τον τρόπο αλλά και την απίστευτη ταχύτητα με την οποία οι ληστές παίρνουν ένα Golf GTI.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, οι ληστές αρχικά άνοιξαν με ευκολία την γκαραζόπορτα του υπαίθριου παρκινγκ της πολυκατοικίας και στη συνέχεια παραβίασαν το όχημα, ενεργοποιώντας μόνο τα ηλεκτρονικά του. Δεν το έβαλαν μπροστά για να μην κάνουν θόρυβο, αντιθέτως το τσούλησαν με τα χέρια έξω από το παρκινγκ και στη συνέχεια ένα δεύτερο μαύρο αυτοκίνητο το έσπρωχνε από πίσω μέχρι να απομακρυνθούν από την γειτονιά και τότε να βάλουν μπροστά τον κινητήρα.

Όλα συνέβησαν σε λιγότερο από ένα λεπτό, με την γκαραζόπορτα αλλά και το αυτοκίνητο να παραβιάζονται σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Σύμφωνα με τις αρχές αυτός είναι ο νέος τρόπος με τον οποίο οι συμμορίες κλέβουν οχήματα μέσα από ιδιωτικά και υπαίθρια παρκιγνκ, συνήθως νυχτερινές ώρες και λίγο πριν ξημερώσει όπου δεν υπάρχει κίνηση. Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών των περιπτώσεων σημειώνεται στην Δυτική Αττική.

ΠΗΓΗ-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates