.

Κυριακή 15 Μαΐου 2022

ΑΜΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ !!!

 Τι μεταδίδει το capital.gr

Στη διακοπή λειτουργίας του καταστήματος που είχε δημιουργήσει πριν από μία πενταετία, το 2017, προχώρησε η Public ως μία κίνηση λειτουργικής αναδιάρθρωσης του δικτύου της.

Το κατάστημα της αλυσίδας λειτουργούσε μέχρι και πριν από λίγες ημέρες στην οδό Σκουφά, ενώ τα εγκαίνια είχαν πραγματοποιηθεί με αρκετή δημοσιότητα από πλευράς της εταιρείας Retail World τον Μάρτιο του 2017.

Αποτέλεσε μέρος του σχεδιασμού της προηγούμενης διοίκησης υπό τον Χρήστο Καλογεράκη, ο οποίος κατά τη δημιουργία του καταστήματος είδε την εγκατάσταση ενός concept store στην καρδιά του Κολωνακίου. Ωστόσο πέντε χρόνια αργότερα το κοστοβόρο κατάστημα που βρισκόταν επί της οδού Σκουφά 3, αποφασίστηκε να κατεβάσει οριστικά ρολά.

Το σύνολο της δραστηριότητάς του και των εμπορευμάτων που διέθετε μεταφέρονται σταδιακά αυτές τις ημέρες στο κεντρικό κατάστημα – ναυαρχίδα της Public στην πλατεία Συντάγματος, χωρίς το Κολωνάκι να έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα.

Μάλιστα το εν λόγω σημείο πώλησης λόγω της εγγύτητας που είχε με το κατάστημα της πλατείας Συντάγματος θεωρήθηκε συχνά ως μία δευτερεύουσα λύση από τους καταναλωτές.

Συνεχίζει να απασχολείται στον όμιλο Public το σύνολο του προσωπικού

Όπως πληροφορούμαστε το σύνολο του προσωπικού που βρισκόταν στο σημείο πώλησης της αλυσίδας στο Κολωνάκι, θα συνεχίσει να απασχολείται από την επιχείρηση.

Μάλιστα κατά τις ίδιες πληροφορίες οι εργαζόμενοι του καταστήματος θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής του καταστήματος που θα απασχοληθούν, με βάση την περιοχή που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες τους.

Το κτίριο που στέγαζε το κατάστημα είναι διατηρητέο ακίνητο του 1930, την ανακατασκευή του οποίου είχε αναλάβει η εταιρεία Core Construction.(...)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates