.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

ΚΥΚΛΩΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ "ΔΑΓΚΩΣΕ" 8.000.000€ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

 Του Άρη Σπίνου
edolio5.blogspot.com


Στο τέλος της βρίσκεται η ολοκλήρωση της εισαγγελικής πρότασης για την άσκηση ποινικών διώξεων για κακουργήματα σε τουλάχιστον πέντε άτομα.

Αναφέρομαι σε κύκλωμα δημόσιων λειτουργών που απέσπασαν μεγάλα ποσά από εφοπλιστές για να τους τακτοποιήσουν δάνεια που είχαν σε μεγάλες συστημικές Τράπεζες, τις …εξής δύο που φαντάζεστε διότι σε όλες αυτές τις περιπτώσεις οι ίδιες και οι ίδιες εμπλέκονται.

Πήραν από τους εφοπλιστές από ότι φαίνεται γύρω στα 8 εκατομμύρια για προκαταβολές (!) δεν τακτοποίησαν σχεδόν τίποτα, οι εφοπλιστές τρέχουν τώρα να προλάβουν τους πλειστηριασμούς και η δικαιοσύνη στην οποία προσέφυγαν εγκαλεί τους νταραβεριτζήδες για απάτη σε βαθμό κακουργήματος και ξέπλυμα, ενώ εάν τους φορτώσει και τη σύσταση συμμορίας δεν την έχουν καθόλου καλά.

O ένας εκ των εφοπλιστών (φέρει και το επώνυμο γνωστού εστιατορίου με εκλεκτή ελληνική κουζίνα στην ευρύτερη περιοχή Ιλισίων-Μεγάρου Μουσικής) είναι δικηγόρος στο επάγγελμα. Να σας ενημερώσω ότι μια κυρία, γνωστή λαμόγιο, που πήρε χοντρό μεροκάματο έπαιζε σε μεγάλα σαλόνια επί ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα είναι κώλος και βρακί με πρωτοκλασάτο υπουργό της κυβέρνησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates