.

Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Ο ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΕΠΙ...19 ΧΡΟΝΙΑ !!!

 Στο εδώλιο την Τέταρτη 11/05 ο "Mr ΑΝΕΚ" Γιάννης Βαρδινογιάννης για υπεξαίρεση 5.000.000 ευρώ! Τα κακουργήματα μιας δικογραφίας που θα κριθούν από την δικαιοσύνη... μετά από 19 χρόνια σε πρώτο βαθμό!


Του Άρη Σπίνου

Ίσως να αποτελεί μοναδική περίπτωση η δικογραφία αυτή που αφορά τον εφοπλιστή Γιάννη Βαρδινογιάννη, ως προς τον τρόπο που έχει γίνει μέχρι σήμερα ο χειρισμός της από την εισαγγελική αρχή αλλά και οικονομικούς ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Από αναβολή σε αναβολή, το κακούργημα για το οποίο κατηγορείται ο γνωστός εφοπλιστής από τον συνέταιρο του για υπεξαίρεση 5.000.000 ευρώ ακόμα δεν έχει "μπει" σε δικαστική αίθουσα (ούτε σε πρώτο βαθμό). Προφανώς το τεκμήριο της αθωότητας είναι πάνω από όλα και για αυτόν τον λόγο οι λεπτομέρειες της δικογραφίας, που είναι στην διάθεση του edolio5, προς το παρόν, ίσως δεν έχουν αξία. Ο προσδιορισμός της νέας δικάσιμου, μετά από 8 αναβολές είναι πλέον στις 11/5.

Αν πάλι αναβληθεί τότε ίσως θα πρέπει να αναρωτιόμαστε για το κράτος δικαίου που υπάρχει στην πατρίδα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες του του edolio5 στην δίκη πρόκειται να ακουστούν σημεία και τέρατα για την δράση "υπόγειων" διαδρομών αναφορικά με την δικογραφία αυτή. Θα ακουστούν γεγονότα με ονόματα και διευθύνσεις που θα εκθέσουν ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς αλλά και εκλεκτικούς μηχανισμούς. Το edolio5 θα είναι εκεί.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates