.

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ LADA ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ !!!

 Η κορυφαία ρωσική αυτοκινητοβιομηχανία Avtovaz ανακοίνωσε ότι σταματά εν μέρει την παραγωγή της στα εργοστάσια στο Τολιάτι και στο Ιζέφσκ στις 21-25 Μαρτίου, εξαιτίας ελλείψεων σε ηλεκτρονικά εξαρτήματα.

Η Avtovaz, που ελέγχεται από τη γαλλική Renault, έχει περιοδικά σταματήσει την παραγωγή της αυτόν τον μήνα εξαιτίας των ελλείψεων.

Η Renault παράγει δύο μοντέλα -Logan και Sandero- για τη ρωσική αγορά στο Ιζέφσκ, μαζί με τα μοντέλα της Lada.

Η Avtovaz δήλωσε πως το εργοστάσιο της Lada στο Ιζέφσκ θα συνεχίσει να παράγει το μοντέλο της Vesta και οχήματα από την πλατφόρμα Β0 της Renault στις 21-22 Μαρτίου.

Η Avtovaz πρόσθεσε πως οι εργασίες σε όλες τις γραμμές συναρμολόγησης θα παραμείνουν σε αδράνεια στις 23-25 Μαρτίου, αλλά ότι ορισμένες παραγωγικές της λειτουργίες θα συνεχίσουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία ανέστειλε ορισμένες λειτουργίες στο δικό της εργοστάσιο συναρμολόγησης αυτοκινήτων στη Ρωσία.

Η Renault, η οποία επέστρεψε στα κέρδη το 2021 μετά από δύο χρόνια ζημιών, είναι μεταξύ των δυτικών επιχειρήσεων με τη μεγαλύτερη έκθεση στη Ρωσία, όπου αποκομίζει το 8% των βασικών της κερδών, σύμφωνα με τη Citibank.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates