.

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Χ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ JP MORGAN - WESTERN UNION !!!

 Η JPMorgan Chase, η μεγαλύτερη αμερικανική τράπεζα ως προς τα περιουσιακά της στοιχεία, αποχωρεί από τη Ρωσία.

“Ευθυγραμμιζόμενοι με τις οδηγίες των κυβερνήσεων ανά τον κόσμο, τερματίζομυε τη δραστηριοποίησή μας στη Ρωσία και δεν επιδιώκουμε καμία νέα επιχειρηματική δραστηριότητα ή συμφωνία στη Ρωσία”, ανέφερε η εκπρόσωπος της εταιρείας Tasha Pelio, σε γραπτή δήλωσή της.

Οι δραστηριότητες της τράπεζας στη Ρωσία “περιορίζονται πλέον” αποκλειστικά “στην παροχή βοήθειας σε πελάτες ανά τον κόσμο στο να αντιμετωπίσουν ή να κλείσουν προϋπάρχουσες υποχρεώσεις, στη διαφύλαξη των συμφερόντων των πελατών μας και στη φροντίδα για τους υπαλλήλους μας”, σημείωσε η εκπρόσωπος.

Η JPMorgan διαθέτει λιγότερους από 200 υπαλλήλους στη Ρωσία, οι οποίοι εργάζονται στους κλάδους εταιρικής και επενδυτικής τραπεζικής, σύμφωνα με την εταιρεία.

Η Western Union αναστέλλει τις μεταφορές χρημάτων στη Ρωσία και Λευκορωσία

H αμερικανική πολυεθνική εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Western Union Company ανακοίνωσε την Πέμπτη αναστείλει τις δραστηριότητές της στη Ρωσία και τη Λευκορωσία.

Η εταιρεία υπηρεσίας εσωτερικών μεταφορών χρημάτων δήλωσε ανέφερε ότι έγινε «εκτενής διάλογος» με τους συνεργάτες της για να καταλήξει σε μια απόφαση σχετικά με τις υπηρεσίες της στη Ρωσία και τη Λευκορωσία.

Η Western Union πρόσθεσε ότι τις τελευταίες εβδομάδες, οι ομάδες της εργάζονται για να υποστηρίξουν τους Ουκρανούς πελάτες της, συμπεριλαμβανομένων δωρεών για την υποστήριξη των προσπαθειών ανθρωπιστικής βοήθειας και των υπηρεσιών μεταφοράς χρημάτων χωρίς χρέωση.Πηγες:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates