.

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ !!!

 


Σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο Πάνος Καμμενος αναφέρει:

Επειδή ετοιμάζεται από νεοναζί Ουκρανούς ένταση που θα οδηγήσει σε πόλεμο με συνέπειες για όσους εμπλακούν πρίν δώσουμε οποιαδήποτε διευκόλυνση από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης θυμίζω… Μυστική στρατιωτική συνεργασία Τουρκίας Ουκρανίας παραγωγή BayraktarΝα θυμησουμε πρόσφατο άρθρο που Olympia που αποκάλυπτε η Ουκρανία υπογράφει 12 συμφωνίες με την Τουρκία.

Ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας Ντένις Σμιγκάλ δήλωσε ότι 12 νέες συμφωνίες, συμπεριλαμβανομένης της Συμφωνίας Ελεύθερου Εμπορίου (ΣΕΕ), σχεδιάζεται να υπογραφούν μεταξύ της χώρας του και της Τουρκίας.

Σε δηλώσεις του στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο Σμιγκάλ είπε ότι, εκτός από τη ΣΕΕ με την Τουρκία, υποβλήθηκαν στο υπουργικό συμβούλιο για έγκριση τα σχέδια συμφωνιών συνεργασίας στους τομείς της υψηλής τεχνολογίας, της αεροπορίας και της διαστημικής βιομηχανίας, των πολιτικών για τη νεολαία και της επιβολής του νόμου.Σύμφωνα με τον Σμιγκάλ οι συμφωνίες αυτές θα υπογραφούν με την Τουρκία, σήμερα Πέμπτη.

Επίσης, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι δήλωσε χθες ότι ετοιμάζονται να υπογράψουν ΣΕΕ κατά την επίσκεψη του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Κίεβο.

Al Ain News, Gazete Duvar

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates