.

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

ΕΚΛΕΒΑΝ SMART ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ...ΛΥΤΡΑ !!!

 


Δεν υπέκυψε στον εκβιασμό ο ιδιοκτήτης ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου μάρκας Smart που είχε κλαπεί περασμένη Τετάρτη από τη Λάρισα και δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν άγνωστο ο οποίος του ζήτησε... λύτρα 4.000 ευρώ για να του το επιστρέψει! Αντίθετα, ενημέρωσε την Ασφάλεια που εξιχνίασε την κλοπή και βρήκε την άκρη για την εξάρθρωση οργανωμένης σπείρας.

Μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα συνεργείο αυτοκινήτων στην ευρύτερη περιοχή της Κατερίνης, στην αποθήκη του οποίου βρήκαν κρυμμένο το κλεμμένο όχημα. Στον ίδιο χώρο, βρέθηκαν άλλα δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα τύπου Smart, τα κατέσχεσαν και ερευνούν σε ποιους ανήκουν και αν είναι και αυτά κλεμμένα.

Στην συνέχεια, ταυτοποίησαν τον δράστη της κλοπής που είχε μεταφέρει το όχημα στο συνεργείο και προσπαθούν να εξακριβώσουν τα στοιχεία ενός άγνωστου μέχρι στιγμής συνεργού του. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους περιλαμβάνει κατηγορίες για διακεκριμένη κλοπή τροχοφόρου, εκβίαση και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, κατά περίπτωση.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates