.

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΕΟΑΝ !!!

 


Τα κακουργήματα του ΕΟΑΝ…


Από το powergame.gr


Αποτελεί κοινό μυστικό εντός και εκτός Ελλάδας ότι η χώρα μας έχει περάσει πολύ κάτω από τον πήχη των στόχων που έχει τεθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση στον τομέα της ανακύκλωσης. 

Τόσο χαμηλά που κατά το αμέσως προσεχές διάστημα δεν αποκλείεται να αρχίσουν να «πέφτουν» και τα πρώτα βαριά πρόστιμα. Όλα αυτά τα χρόνια έχουν διαπραχθεί στην κυριολεξία εγκλήματα, ενώ υπήρξαν αποφάσεις που οδήγησαν στο γραφείο του ανακριτή πρόσωπα του Οργανισμού για την Ανακύκλωση. 

Αναφέρομαι στα στελέχη του ΕΟΑΝ τέσσερα ή πέντε, κατά των οποίων ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και τα οποία πολύ σύντομα θα κληθούν από τον ανακριτή για να δώσουν τις σχετικές εξηγήσεις. 

Θυμάστε αυτή την υπόθεση με τα δεκάδες εκατομμύρια που έφτασαν στην επιχείρηση που διαχειρίζεται τους «μπλε κάδους». Ε, λοιπόν, εξαιτίας αυτής, αλλά και της ανοχής που επέδειξαν σε ένα σχεδόν μονοπώλιο στον τομέα της ανακύκλωσης, κάποιοι ήδη βρίσκονται αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη. Είναι οι ίδιοι που ο σημερινός γενικός γραμματέας επί των απορριμμάτων Μανώλης Γραφάκος τους έμπλεκε το εγκώμιο. Θέλω να πιστεύω ότι μετά την δίωξη έχει αλλάξει άποψη. Άλλωστε, τι κοστίζει μια κωλοτούμπα για τον Γραφάκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates