.

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

ΣΤΑ "ΚΑΓΚΕΛΑ" ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ !!! ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !!!

 Πανελλαδική στάση εργασίας στις 23 Νοέμβρη 2021 (12:00–15:00), αποφάσισε η Ομοσπονδία δικαστικών υπαλλήλων Ελλάδας. Μεταξύ άλλων αναφέρεται στην ανακοίνωση :

"Το «Δεν πάει άλλο» που έχουμε όλοι και όλες στα χείλη, η αγανάκτηση και η οργή για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, χρειάζεται να γίνει δύναμη και οργανωμένος αγώνας! 

Οι Δικαστικές Υπηρεσίες «στενάζουν» από την έλλειψη προσωπικού, με χιλιάδες κενές οργανικές θέσεις, γεγονός που οδηγεί στην εντατικοποίηση της εργασίας με έναν συνάδελφο να βγάζει δουλειά δύο ή τριών υπαλλήλων, ή ακόμα και να εργάζεται στο σπίτι. 

Οι μισθοί μας παραμένουν καθηλωμένοι πάνω από μία δεκαετία αφού «τσεκουρώθηκαν» με την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού και όλων των επιδομάτων. Ταυτόχρονα, η εργασία που παρέχουμε τα Σάββατα, τις αργίες και τα απογεύματα δεν αμείβεται. 

Πολλές υπηρεσίες στεγάζονται σε ακατάλληλα ή ακόμα και επικίνδυνα κτήρια, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με τον κλιματισμό και τη θέρμανση, ενώ και οι υλικοτεχνικές υποδομές είναι ανύπαρκτες έως απαρχαιωμένες".


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates