.

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

ΜΕΡΚΕΛ: Η ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ...«ΞΕΣΚΙΣΑ» ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑ...ΜΕ ΠΙΟ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ ΤΡΟΠΟ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ !!!
Τα ψεύτικα "δάκρυα" της Μέρκελ όμως δεν παραμυθιάζουν κανέναν Έλληνα...Το έγκλημα των μνημονίων που επέβαλε ο γερμανικός Άξονας ήταν εκ προμελέτης...Μέρκελ: Η δυσκολότερη στιγμή της θητείας μου ήταν όταν ζήτησα τόσα πολλά από τους Έλληνες


Μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης σε εκδήλωση με τη νιγηριανή συγγραφέα Τσιμαμάντα Νγκόζι Αντίτσι στο Ντίσελντορφ, η κυρία Μέρκελ μίλησε περισσότερο για κοινωνικά, φιλοσοφικά και προσωπικά και λιγότερο για πολιτικά θέματα, ενώ, λίγες εβδομάδες πριν από τη λήξη της θητείας της, εμφανίστηκε με ασυνήθιστη εξομολογητική διάθεση.

Την ευρωκρίση, «όταν ζήτησα τόσα πολλά από τους πολίτες στην Ελλάδα», ανέφερε ως τη δυσκολότερη στιγμή της 16ετούς θητείας της στην Καγκελαρία η ‘Αγγελα Μέρκελ, ενώ ως πιο ευχάριστες περιέγραψε τις στιγμές «που πετυχαίναμε συμβιβασμό», π.χ. για τη διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού ή για τη Συνθήκη της Λισαβόνας.

Στις πιο «άβολες» στιγμές της καριέρας της από την άλλη πλευρά συμπεριέλαβε το γεγονός ότι έχασε τη μητέρα της ενώ βρισκόταν στη δημοσιότητα. «Κάποιες φορές με κοιτούν επίμονα και θέλω να πω, “βλέπεις κάτι;” Το βρίσκω πολύ δύσκολο αυτό. Πρέπει κανείς να φτιάχνει τον χώρο του και να τον προστατεύει. Σε αυτόν τον χώρο δεν επιτρέπω να μπει κανείς ο οποίος δεν έχει δουλειά εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates