Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

.

Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021

(ΒΙΝΤΕΟ) ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ !!!

Επιτέλους, κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ κατάλαβαν τα εγκληματικά λάθη που έκαναν ως κυβέρνηση με Τράπεζες, Εταιρείες Διαχείρισης (Servicers) και Funds, καθιστώντας ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ τα 2.300.000 Κόκκινους Δανειολήπτες και τους συνολικά 4.500.000 οφειλέτες του Ιδιωτικού Χρέους σε Τράπεζες, Δημόσιο, Ασφαλιστικά Ταμεία, Παρόχους υπηρεσιών Κοινωνικής Ωφέλειας, κλπ, ισόβια όμηρους της τραπεζικής αυθαιρεσίας......
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΔΩ :


Σφοδρή επίθεση κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδη Τσακαλώτου,εξαπέλυσε ο εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης, κατηγορώντας τον, μεταξύ άλλων, ότι «συνεργάστηκε» με την τρόικα.

Ειδικότερα, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στο «Kontra», ο Κώστας Βαξεβάνης κατηγόρησε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ότι «συνεργάστηκε» με την τρόικα, ότι οδήγησε τη μεσαία τάξη σε αδιέξοδο και ότι είχε κρυφές επαφές με τον Γιάννη Στουρνάρα.

«Πάρα πολλοί άνθρωποι του οικονομικού επιτελείου, όπως έκαναν και στις άλλες κυβερνήσεις, προωθούσαν και ψήφιζαν πράγματα που μπορούσαν να είχαν ανατραπεί, όπως τα κόκκινα δάνεια. Δεν λέω ότι το έκαναν εκ του πονηρού», δήλωσε, μεταξύ άλλων, και πρόσθεσε: «Πολλά από αυτά ήταν αποτέλεσμα μίας άγνοιας σε σχέση με την εξουσία».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με το σχετικό απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates