Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

.

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ !!!

 Είναι προφανές ότι αυτοί που έχουν συντάξει τα μέτρα για τους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους πουλάνε τρέλα με το κιλό.

Για να καταλάβετε το μέγεθος της παράνοιας. Μια τετραμελής οικογένεια (με δυο ανεμβολίαστα παιδιά και το ζευγάρι εμβολιασμένο) δεν μπορεί να μπει σε κλειστό χώρο ταβέρνας ή καφετέριας, αλλά μπορεί να ταξιδέψει με αρνητικά τεστ στο ΚΤΕΛ ή στο λεωφορείο ή στο αεροπλάνο! Καταπληκτικό! Στο αεροπλάνο δηλαδή που είναι ο ένας δίπλα στον άλλον, για τα ανεμβολίαστα παιδιά αρκεί ένα αρνητικό τεστ, αλλά μέσα σε ένα μαγαζί εστίασης πρέπει να είναι εμβολιασμένα, αλλιώς έξω.

Ανεμβολίαστοι ταξιδιώτες προς όλους τους ηπειρωτικούς και νησιωτικούς προορισμούς με αεροπλάνο, πλοίο, τρένο και ΚΤΕΛ πρέπει να κάνουν ένα εργαστηριακό rapid test έως 48 ώρες πριν από το ταξίδι ή PCR εντός των τελευταίων 72 ωρών για τους ενηλίκους και τους ανηλίκους 12-17 ετών. To rapid test διενεργείται αποκλειστικά σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα με δαπάνη του ταξιδιώτη 10 ευρώ. Self test για τους ανηλίκους 4-11 ετών, 24 ώρες πριν από το ταξίδι.

Κλειστοί χώροι εστίασης (καφέ, μπαρ, εστιατόρια, ταβέρνες, κλαμπ, κέντρα διασκέδασης) θα λειτουργούν μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες (έως 6 μήνες από τη διάγνωση). Οι άλλοι μόνο έξω θα μπορούν να κάθονται. Το αντίθετο ισχύει για αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, κλειστά μνημεία και χώροι διεξαγωγής εικαστικών και λοιπών καλλιτεχνικών εκθέσεων. Εκεί εκτός από τους εμβολιασμένους, οι ανήλικοι ανεμβολίαστοι από 5 έως 11 ετών θα προσκομίζουν δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου ( self test) που έχει διενεργηθεί σε διάστημα 24 ωρών.

Μιλάμε για την απόλυτη τρέλα. Μια οικογένεια για να μετακινηθεί θα πρέπει να κουβαλάει μαζί της όλη την ΚΥΑ για να ξέρει που θα κάτσει το κάθε μέλος της οικογένειας. Υπομονή, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates