Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

.

Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021

ΕΜΜΕΣΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ !!! ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ Ή ΕΜΜΕΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ !!!

ΑΝΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ
Την ίδια ώρα που τα στοιχεία από το Ισραήλ δείχνουν ότι από τα 100 άτομα που πέθαναν τελευταία τα 71 ήταν πλήρως εμβολιασμένα !!! 
Οι λόγοι πίσω από την επίσημη έγκριση από το FDA του κορωνο-εμβολίου της Pfizer !!!


Αλλαγές για χιλιάδες ανεμβολίαστους εργαζόμενους στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα προβλέπονται τους επόμενους 7 μήνες, δηλαδή από 13 Σεπτεμβρίου μέχρι 31 Μαρτίου 2022.


Ειδικότερα σύμφωνα με τις ανακοινώσεις οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι ανάλογα με τον κλάδο που εργάζονται θα μπαίνουν σε αναστολή ή θα πρέπει να πληρώσουν από την τσέπη τους το rapid test αξίας 10 ευρώ για μία ή δύο φορές την εβδομάδα ανάλογα τον κλάδο που εργάζονται.

Ειδικότερα προβλέπεται αναστολή εργασίας από 1η Σεπτεμβρίου για τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία που δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν έχουν πιστοποιητικό νόσησης. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός αφορά και ιδιώτες γιατρούς και φαρμακοποιούς.

Επίσης από τις 13/9 οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα θα πρέπει να κάνουν ένα εργαστηριακό τεστ κάθε εβδομάδα με κόστος 10 ευρώ που θα πληρώνουν από την τσέπη τους οι εργαζόμενοι.

Παράλληλα ποχρεωτικά δύο rapid test την εβδομάδα για ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς, από 13 Σεπτεμβρίου. Έτσι οι ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί και ακαδημαϊκοί, οι εργαζόμενοι σε τουρισμό, εστίαση, τηλεοπτικές, κινηματογραφικές, θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραγωγές θα κάνουν δύο τεστ την εβδομάδα. Σε όλους τους κλειστούς χώρους εργασίας ο εργοδότης βάσει νόμου έχει δικαίωμα να γνωρίζει ποιοι από τους εργαζόμενους είναι εμβολιασμένοι.


Το αφήγημα κατέρρευσε – Τελευταία πέθαναν 100 άτομα από covid 19 στο Ισραήλ, τα 71 ήταν εμβολιασμένα


Το αφήγημα κατέρρευσε, η πραγματικότητα δεν μπορεί να κρυφτεί τα δεδομένα είναι αμείλικτα και η αλήθεια ωμή.

Όχι δεν θα χρησιμοποιήσουμε ανούσια επιχειρήματα ότι τα εμβόλια απέτυχαν στον στόχο τους, όχι δεν είναι αυτό το συμπέρασμα, τα εμβόλια συνέβαλλαν στην επιβράδυνση της παγκόσμιας πανδημίας.

Αυτό όμως που αναδεικνύεται στο Ισραήλ – για μια ακόμη φορά – είναι ότι αποκαλύπτεται, ότι από τα 100 άτομα που πέθαναν τελευταία από covid 19 – στις 22 Αυγούστου πέθαναν 29 άτομα – τα 71 ήταν πλήρως εμβολιασμένα δηλαδή είχαν πραγματοποιήσει και τις δύο δόσεις εμβολίων.

Μάλιστα τα Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, ανέφεραν ότι «οι υγειονομικές αρχές και οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι επεσήμαναν τις τελευταίες ημέρες πώς σχεδόν όλα τα θύματα του ιού δεν είχαν λάβει τον τρίτο εμβόλιο του κορωνοιού» επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι είχαν εμβολιαστεί με δύο δόσεις.


Οι 4 λόγοι πίσω από την απόφαση της FDA να εγκρίνει επίσημα το εμβόλιο της Pfizer - Θα πιέσουν για υποχρεωτικότητα

Όσοι παρακολουθούν, τις εξελίξεις, περί των εμβολίων και σίγουρα δεν είναι λίγοι, γνώριζαν ότι οι πολιτικοί και αξιωματούχοι υγείας στις ΗΠΑ πίεζαν την FDA, την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής… να επισπεύσει την επίσημη έγκριση των εμβολίων.

Αυτό συνέβη, σχεδόν 9 μήνες μετά την εμφάνιση των εμβολίων της Pfizer που είχαν λάβει έγκριση έκτακτης ανάγκης στις 23 Αυγούστου 2021 εγκρίθηκαν επισήμως.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία – και η τελευταία – που δίδονται τόσο γρήγορα εγκρίσεις για εμβόλια.

Βέβαια μπορεί κανείς να υποθέσει, ότι η επιτάχυνση ήταν απόρροια της αναγκαιότητας των στιγμών, πρόκειται για μια πανδημία που έχει πλήξει όλο τον πλανήτη οπότε και οι υπηρεσίες έπρεπε να προσαρμοστούν σε αυτή την νέα πραγματικότητα.

Υπάρχουν όμως και άλλοι λόγοι

Οι 4 λόγοι

1)Ο πρώτος λόγος έχει να κάνει με την κόπωση που επικρατεί διεθνώς, στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη, στην Ελλάδα με την εμβολιαστική προσπάθεια.Είναι ξεκάθαρο ότι ακόμη και στο Ισραήλ ένα από τα πλέον εμβολιασμένα κράτη στον κόσμο, περίπου 1,08 εκατ πολίτες δεν έχουν εμβολιαστεί.Υπήρχε κόπωση, άρνηση, προβληματισμός.

Όσοι εμβολιάστηκαν – εμβολιάστηκαν, οι κυβερνήσεις πίεζαν, ελάμβαναν μέτρα ευνοώντας τους εμβολιασμένους, απειλώντας τους ανεμβολίαστους αλλά η προπαγάνδα φόβου και τρομοκράτησης δεν απέδωσε.

Έπρεπε λοιπόν να βρεθεί μια φόρμουλα, ώστε να ασκηθούν μεγαλύτερες πιέσεις σε εκείνα τα τμήματα του πληθυσμού που έχουν αντιδράσει κατά των εμβολίων.Έτσι λοιπόν ασκήθηκε πίεση στην FDA να επιταχύνει την διαδικασία έγκρισης των εμβολίων της Pfizer παρ΄ ότι το εμβόλιο της εταιρίας… έχει αποδειχθεί αναξιόπιστο, άπαξ και μετά την δεύτερη δόση και σε διάστημα λίγων μηνών καταρρέει η αποτελεσματικότητα του.

2)Ο Biden, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, αυτός ο αξιοθρήνητος και γελοίος όπως τον αποκάλεσε ο Trump ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, μετά την παταγώδη αποτυχία στο Αφγανιστάν ήθελε να αλλάξει την ατζέντα.
Όλα τα μέσα ενημέρωσης στην Αμερική ακόμη και αυτά που είναι φιλικά προς τους δημοκρατικούς, επέκριναν τους χειρισμούς και το φιάσκο, τον διασυρμό από την αποχώρηση από το Αφγανιστάν.Είναι ξεκάθαρο ότι υπήρξε πολιτική παρέμβαση στην FDA ώστε να επιταχύνει την επίσημη έγκριση των εμβολίων της Pfizer ώστε να σπάσει το μονοπώλιο της ειδησεογραφίας του Αφγανιστάν.

3)Η επίσπευση της επίσημης έγκρισης, συνδέεται προφανώς και με την 3η δόση.
Οι χώρες, θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του Ισραήλ που έχει εμβολιάσει 1,5 εκατ με 3 δόσεις εμβολίων.Όμως όλα τα εμβόλια έχουν έγκριση έκτακτης ανάγκης, οπότε δεν θα μπορούσε να χορηγηθεί και 3η δόση και ακολούθως και 4η δόση χωρίς να έχουν λάβει τα εμβόλια επίσημη έγκριση.

Τους προσεχείς μήνες θα ακολουθήσουν και τα εμβόλια και των άλλων εταιριών.
Κάθε εταιρία έχει υποβάλλει στην FDA σχέδιο έγκρισης αλλά όχι την ίδια στιγμή, τον Μάιο 2021 υπέβαλλε αίτηση για πλήρη έγκριση η Pfizer.

4)Ο τελευταίος λόγος είναι και ο πιο σπουδαίος και ο πιο σημαντικός.
Ο Biden ο αμερικανός Πρόεδρος είπε οι απαιτήσεις για εμβολιασμός, υπάρχουν εδώ και 10ετίες, είναι λογικό να απαιτείται εμβόλιο για να σταματήσει η εξάπλωση του covid 19.Εάν είστε ένα από τα εκατομμύρια των αμερικανών που είχαν πει… θα εμβολιαστούμε όταν εγκριθεί από την FDA, τότε αυτό έχει συμβεί τώρα.Τι σημαίνουν όλα αυτά;Υποχρεωτικότητα.Θα επιχειρήσουν μέσω της κατευθυνόμενης απόφασης επίσημης έγκρισης των εμβολίων από την FDA να επιβάλλουν υποχρεωτικότητες στον εμβολιασμό.

Συμπέρασμα

Η επιβράδυνση της εμβολιαστικής προσπάθειας σε συνδυασμό με την αποτυχία όλων των μέτρων επιβολής του εμβολιασμού, οδήγησε την αμερικανική κυβέρνηση να πιέσει την FDA να επισπεύσει την έγκριση των εμβολίων και από έκτακτης ανάγκης να καταστούν επίσημα.
Θα επιχειρήσουν υποχρεωτικότητα αλλά… η ουσία είναι ότι μπορούν να επιβάλλουν υποχρεωτικότητα;

Η απάντηση είναι σε μερικούς κλάδους θα το επιχειρήσουν αλλά θα αποτύχει και αυτή η προσπάθεια.Ο εμβολιασμός πρέπει να είναι προαιρετικός και ΜΟΝΟ.Κάθε πολίτης πρέπει να είναι ελεύθερος να αποφασίσει.Συν τοις άλλοις η περίπτωση του Ισραήλ απέδειξε ότι αυτά περί εμβολίων, αποτελεσματικότητας, νοσηρότητας, τείχος ανοσίας και άλλα είναι ανοησίες… που έχουν καταρρεύσει.Όταν τα δύο πρώτα εμβόλια αποτυγχάνουν να επιτελέσουν την αποστολή τους και απαιτείται και 3η δόση για να αυξηθεί η καταρρέουσα αποτελεσματικότητα… τότε εύλογα ο κάθε σκεπτόμενος πολίτης… μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Η άποψη μας αταλάντευτη ναι στα εμβόλια αλλά ΟΧΙ στην υποχρεωτικότητα.
Επίσης θα πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη διαφάνεια στις παρενέργειες και στους θανάτους, είτε από παρενέργειες, είτε επειδή η δραστικότητα των εμβολίων ατόνησε και άνθρωποι πέθαναν τελικά από covid 19.Τα περιστατικά από όλο αυτό το μείγμα χιλιάδες.

ΠΗΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates