.

Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΟΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ !!!

 Αλήθειες πίσω από το σχετικό απόσπασμα στο mononews.gr


Βάζοντας τις ειδήσεις στη σειρά σήμερα δεν μπορώ παρά να ξεκινήσω με το Αφγανιστάν και όλα όσα ιλαρά συμβαίνουν σε αυτή την μακρινή και ταλαιπωρημένη χώρα. Η κατάσταση είναι δύσκολη και απάνθρωπη.

Από την μια, η αποτυχημένη επέμβαση της Δύσης. Από την άλλη, η προκλητικά ανθρωποδιωκτική συμπεριφορά των υποκινούμενων ισλαμο-φανατικών «μελετητών» Ταλιμπάν.

Τρόμος.

Κάποιοι -με τους οποίους διαφωνώ- λένε ότι η σημερινή κατάσταση στην Καμπουλ μοιάζει με εκείνη στην Ελλάδα του 2015. Ντροπή σας βλάσφημοι.

Η Ρωσία, το Πακιστάν και η Κίνα πανηγυρίζουν – χωρίς να είναι σίγουρες ότι δεν θα κλάψουν στο τέλος.

Στις ΗΠΑ όλοι τα βάζουν με τον Θείο Μπάιντεν που έκανε αυτό που έπρεπε και ίσως έχει ένα σχέδιο που δεν αποκαλύπτει. Κρατήστε αυτό που σας λέω, έρχεται από ψηλά…

Συγχρόνως: Το κόλπο grosso στο Αφγανιστάν είναι ότι ο αγαπητός Σουλτάνος Ερντογάν δίνει τα ρέστα του.

Αν και επισήμως διακηρύττει ότι δεν θα υποδεχτεί πρόσφυγες, ανεπισήμως με την «ανοχή» όλων, παίζει το παιχνίδι του πανισλαμισμού.

Πώς;


1ον. Με την πρόθεση του να αναλάβει την φύλαξη του Διεθνή Αερολιμένα – άραγε σε όνομα ποιου-

2ον. Με το σχέδιο για την ουσιαστική αλλοίωση πληθυσμών, με ακραίο, φτωχό ισλαμικό στοιχείο στις κουρδικές περιοχές και τα Βαλκάνια.

Ήδη οι Αμερικανοί μετέφεραν χιλιάδες Αφγανούς σε Σκόπια, Αλβανία και Κόσοβο δημιουργώντας τετελεσμένα σε μια έκρυθμη περιοχή που αναμένονται ανακατατάξεις.

Την ίδια στιγμή, υψηλόβαθμη πηγή, μου μεταφέρει ότι ο αγαπητός Σουλτάνος θέλει να τοποθετήσει Αφγανούς στις κουρδικές περιοχές της Συρίας.

Εκεί με λεφτά του Κατάρ θα φτιαχτούν εργοστάσια, τύπου Κίνας και ο Πρόεδρος Ερντογάν θα λύσει και το πρόβλημα Ευρωπαίων που αναζητούν την νέα …Κίνα κάπου πιο κοντά… Κάτι σαν στρατόπεδα εργασίας, με ολίγο ανθρωπισμό και αρκετό Ισλάμ.

Το πιάσατε το υπονοούμενο;

Αλήθεια, όλοι εσείς όπως ο Γραμματέας Γιάνης Βαρουφάκης, έχετε ποτέ σκεφτεί τι πραγματικά γίνεται και γιατί ιδίως οι Βρετανοί κόπτονται τόσο για το Αφγανιστάν;

Απαντήσεις στο εγγύς μέλλον. Καλό χειμώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates