.

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΛΑΤΣΗΣ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ !!!

ΧΡΥΣΟΦΟΡΑ ΜΠΙΖΝΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Ήδη συμφωνημένες προπωλήσεις ακινήτων στο Ελληνικό έφτασαν τα 700.000.000€, ενώ μέχρι το τέλος τους έτους υπολογίζουν να αγγίξουν τα 1,2 δις !!! Ενώ ως άλλος φεουδάρχης της Αττικής, κόβει και πουλάει μέχρι και οικόπεδα !!!Οι συμφωνημένες προπωλήσεις κατοικιών και πωλήσεις οικοπέδων στο Ελληνικό ανέρχονται ήδη σε 700 εκατ. ευρώ, ενώ εκτιμάται πως μέχρι το τέλος του έτους θα φτάσουν τα 1,2 δισ. ευρώ υποστήριξε ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development Οδυσσέας Αθανασίου σε επενδυτική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη. Στην ημερίδα, την οποία είχε οργανώσει η Goldman Sachs με τις τέσσερις συστημικές τράπεζες, ο κ. Αθανασίου είπε πως η διοίκηση της Lamda Development δεν είχε υπολογίσει πως οι προπωλήσεις θα φτάσουν τόσο γρήγορα σε αυτά τα επίπεδα.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Lamda Development, η κατασκευή των υποδομών (δίκτυα και άλλες κοινόχρηστες υποδομές) θα ξεκινήσει στο πρώτο εξάμηνο του 2022, ενώ μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του επόμενους έτους θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής των πρώτων κτιρίων.

Για τα εμπορικά κέντρα, ο κ. Αθανασίου ανέφερε πως η εκδήλωση ενδιαφέροντος από εταιρείες για το Vouliagmenis Mall (το μεγαλύτερο από τα δύο εμπορικά κέντρα, με επιφάνεια 70.000 τ.μ.) ανέρχεται σε 60% πριν από την επίσημη παρουσίαση των σχεδίων. Ο ίδιος τόνισε πως τα εν λειτουργία εμπορικά κέντρα της εταιρείας (The Mall, Golden Hall, Mediterranean Cosmos) επανέρχονται σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς και στη θέση που κατείχαν προ της πανδημίας.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates