.

Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Ο ΓΚΙΚΑΣ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ !!!

ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2020 ΠΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΕΤΕ, ΡΩΤΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΑΝ ΗΤΑΝ «ΠΡΟΜΗΝΥΜΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ...
Λιγότερο από έναν χρόνο αργότερα ήρθε η επαλήθευση...Άλλωστε ο Γκίκας, όπως αναφέραμε και τότε, κάτι ήξερε από ελέγχους...
Θυμηθείτε εδώ:


Πρόεδρος στην Εθνική Τράπεζα ο Γκίκας Χαρδούβελης


Νέος πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας εξελέγη ο Γκίκας Χαρδούβελης, όπως αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΤΕ.

Η συνεδρίαση άρχισε στις 17:00(σ.σ. χθες) το απόγευμα και ο πρώην υπουργός Οικονομικών θα αντικαταστήσει τον Κώστα Μιχαηλίδη, αναλαμβάνοντας καθήκοντα πιθανότατα μετά τη γενική συνέλευση της Εθνικής Τράπεζας στα τέλη του Ιουλίου.

Την Πέμπτη, το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ενέκρινε την υποψηφιότητα του Γκίκα Χαρδούβελη, o οποίος διετέλεσε Ανεξάρτητος Σύμβουλος του Δ.Σ. της Εθνικής Τράπεζας από τον Ιούλιο του 2019.

πηγη


Ο “φοβήθηκα κι έβγαλα έξω τα λεφτά μου” Γκίκας Χαρδούβελης νέος πρόεδρος στην Εθνική Τράπεζα


“Φοβήθηκα για τη χώρα το 2012 κι έβγαλα τα λεφτά μου στο εξωτερικό. Τα μετέφερα λίγα – λίγα μέσω διαδικτύου από το σπίτι μου γιατί ήθελα να είμαι σίγουρος ότι θα φτάσουν» δήλωνε το Μάρτιο του 2015 στο Star, για τις 56 δόσεις των 10.000 ευρώ που είχε βγάλει εκτός Ελλάδας το διάστημα 5/5/2012 με 17/6/2012 ο πρώην υπουργός Οικονομικών του Αντώνη Σαμαρά Γκίκας Χαρδούβελης.

Χθες ανακοινώθηκε ότι ο κ.Χαρδούβελης, που έχει διατελέσει επίσης διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου των πρωθυπουργών Κώστα Σημίτη και Λουκά Παπαδήμου, αναλαμβάνει πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας.

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας το διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας εξέλεξε στη θέση του προέδρου τον Γκίκα Χαρδούβελη, ο οποίος από το καλοκαίρι του 2019 είναι Μη Εκτελεστικό Μέλος – Ανώτερος Ανεξάρτητος Σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΕ. Στο τέλος του μήνα και οι μέτοχοι της Τράπεζας, κατά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, θα κληθούν να εγκρίνουν την τοποθέτηση του Γκ. Χαρδούβελη στη θέση του προέδρου του ΔΣ.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates