Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

.

Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 40.000 ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.htmlΝόμος Κατσέλη: Μας… τελείωσε

Από το 1voice.gr


Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες μέρες ο «νόμος Κατσέλη», που με τις διάφορες τροποποιήσεις του προστάτευσε επί σειρά ετών την πρώτη κατοικία δεκάδων χιλιάδων οφειλετών.

Την προστασία του νόμου ζήτησαν, μέσα στο 2021, 49.000 οφειλέτες οι οποίοι και έλαβαν δικάσιμο, ενώ υπολογίζεται πως άλλοι 40.000 δανειολήπτες δεν υπέβαλαν καν αίτηση και ως εκ τούτου χάνουν την προστασία του νόμου και τα ακίνητά τους θα βγουν σε πλειστηριασμό. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, από τους 49.000 οφειλέτες που υπέβαλαν αίτηση και δέχθηκαν έλεγχο των περιουσιακών τους στοιχείων, εκτιμάται πως τουλάχιστον 40.000 άτομα διαθέτουν τα κριτήρια προκειμένου οι υποθέσεις τους να εκδικαστούν ευνοϊκά.

Κατά τραπεζικές πηγές, η εκκαθάριση όλων των υποθέσεων που δεν υπέβαλαν αίτηση θα ολοκληρωθεί εντός εξαμήνου, οπότε και τα ακίνητα -πρώτες κατοικίες- των δανειοληπτών αυτών θα οδεύσουν προς πλειστηριασμό. Θα με ρωτήσετε -και δικαίως- γιατί κάποιοι δεν υπέβαλλαν αίτηση.

Εικάζω, αλλά αποδείξεις δεν έχω ότι, οι περισσότεροι εξ’ αυτών δεν θέλησαν να γίνει διερεύνηση των περιουσιακών τους στοιχείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates