Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

.

Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021

ΕΜΕΤΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΑ FUNDS ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ: ΔΗΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΤΩΧΕΥΣΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ «ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ» ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΟΙΚΑΡΗΔΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ !!!

ΟΣΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ(ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΠΑΓΗ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ, ΚΙΝΗΤΗ-ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΝΟΙΚΑΡΗΔΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ
Καταλαβαίνετε τι γίνεται σε αυτη τη χώρα ή ακόμα τίποτα ;;;Εν τω μεταξύ όλο αυτό τα ΜΜΕ το εμφανίζουν ως δίχτυ προστασίας !!! Έλεος ρε !!!


Διαβάστε τι χαρακτηριστικά μεταδίδει το euro2day.gr


Κινήσεις για να σωθεί η πρώτη κατοικία των ευάλωτων


Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι εταιρείες διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων, με στόχο να επικοινωνήσουν με τους δανειολήπτες, οι οποίοι ανήκουν στην κατηγορία των ευάλωτων και κινδυνεύουν, αν δεν δηλώσουν πτώχευση, να βρεθούν αντιμέτωποι με τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας τους.

«Πρέπει να τους βρούμε, να τους ενημερώσουμε για τη διαδικασία που οφείλουν να ακολουθήσουν και έτσι να αποφύγουν τον πλειστηριασμό», αναφέρει στο Euro2day.gr αρμόδια πηγή. Η ενεργοποίηση της πτώχευσης ξεκίνησε από την 1η Ιουνίου και οι ευάλωτοι οικονομικά δανειολήπτες, οι οποίοι αποδεδειγμένα δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν το δάνειό τους, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αίτηση πτώχευσης στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα που έχει ανοίξει η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.

Από την πλευρά του, το υπουργείο Οικονομικών έχει δώσει παράταση στους πλειστηριασμούς για τα ευάλωτα νοικοκυριά μέχρι την 30ή Ιουνίου 2021, προκειμένου να έχουν τον χρόνο να υποβάλουν τη σχετική αίτησή τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Euro2day.gr, έχουν ήδη υποβληθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα περισσότερες από 3.500 αιτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates