Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

.

Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2021

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ: ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ !!!

 Την άμεση αναστολή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας ζητεί ο δικηγορικός κόσμος, ενώ μεθαύριο Τετάρτη συνέρχεται η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος προκειμένου να συζητήσει τα ζητήματα που ανακύπτουν από την εφαρμογή του νέου Πτωχευτικού Κώδικα και ειδικά αυτά της προστασίας της πρώτης κατοικίας ευάλωτων νοικοκυριών.

Συγκεκριμένα: «Η συντονιστική επιτροπή, ενόψει των κινδύνων που δημιουργούνται σε βάρος οικονομικά αδύναμων και κοινωνικά ευαίσθητων κατηγοριών πολιτών, κρίνει ως απόλυτα αναγκαία την άμεση αναστολή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και τη θέσπιση δεοντολογικού κανονισμού λειτουργίας των εταιρειών διαχείρισης απαιτήσεων και θα εισηγηθεί στην Ολομέλεια συγκεκριμένες παρεμβάσεις του δικηγορικού σώματος σε διαδικασίες αναγκαστικής εκτέλεσης των Τραπεζών και των εταιρειών διαχείρισης απαιτήσεων.»

1 σχόλιο :

  1. Σας παρακουλουθω και ενημερωνομαι και μου αρεσει. Με απασχολει ενα σοβαρο προβλημα και θα ηθελα να γνωριζω αν μπορω να επισκεφτω καποιον στα γραφεια σας για περισσοτερες πληροφοριες πανω στο θεμα μου σας ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

SSL Certificates